Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači

Franka Batelić s roditeljima na stadionu, Robert Knjaz sa sinom

navijači (1)
Foto: Pixsell
1/4
21.03.2013.
u 19:00

Igor Mešin ostat će doma zbog praznovjerja, Boris Mirković boji se da će zbog živciranja dobiti infarkt

Sutra cijela nacija nestrpljivo čeka 18 sati kad će se u Maksimiru čuti zvižduk koji će označiti početak utakmice između Hrvatske i Srbije. Iznimka nisu i naši poznati koji su poslijepodne rezervirali upravo za utakmicu. Robert Knjaz odavno je utakmicu upisao u svoj rokovnik.

Sklekovi i trbušnjaci

– To se ne propušta! Idem s veselom ekipom koju čine Gumeni, Mrnjau, Flip, Lavor i Crni, to su moji frendovi i intimusi, dečki koje bi svaka majka poželjela za zetove. Pripreme su iste kao i za svaku veliku tekmu – sklekovi i trbušnjaci na klupici i pjevanje navijačkih pjesama već od večeri prije utakmice tako da nam na stadionu glasovi budu promukli. Bilo bi stvarno jadno navijati altom ili sopranom – u žaru je ispričao Knjaz i otkrio da na utakmicu vodi i 14-godišnjeg sina Emanuela. Boris Mirković utakmicu će gledati iz udobnosti svog naslonjača, rezultat neće predviđati jer, kaže, to je uvijek loše.

– Sve važne utakmice gledam sâm kod kuće. Ne idem na stadion jer se bojim da bih zbog previše živciranja doživio infarkt! No, doma ni u trenucima kad se najviše živciram ne mijenjam program – kaže glumac. Ni njegov kolega Igor Mešin neće na stadion. Djelomično zbog poslovnih obaveza, a djelomično zbog praznovjerja.

– Svaki put kad sam išao na utakmicu, izgubili smo, a kad sam gledao kod kuće, pobijedili smo! Nadam se da nećemo dobiti nijedan gol i zabiti dva – optimistično će Mešin. Pobjedi se nada i Goran Grgić.

Hoćemo u Brazil!

– Ne idem na stadion jer sam se dogovorio gledati na miru doma s obitelji. Nadam se da ćemo se plasirati na SP u Brazilu jer bih htio “potegnuti” sljedeće godine u Južnu Ameriku – kaže glumac. A jedna od rijetkih poznatih dama koja će na utakmicu je pjevačica Franka Batelić. Ona će bodriti dečka Vedrana Ćorluku.

– Društvo će mi biti roditelji Ingrid i Damir te 18-godišnji brat Nikola, s kojima ću glasno navijati. Ne vjerujem da ću se “okititi” rekvizitima jer to nekako nije moj stil – kazala je Franka.

>> Ludnica u Veslačkoj: Pet tisuća ljudi pratilo trening vatrenih

>> Sve o susretu Hrvatska - Srbija pratite u našem specijalu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije