podijelila fotku

Franka Batelić uživa s obitelji u Rovinju, pokazala kako se Ćorluka snašao u ulozi dadilje

Foto: Instagarm
1/13
01.10.2023.
u 14:01

U kolovozu se par bez djece odmarao na Siciliji, a sada su se kao obitelj zaputili u prekrasni Rovinj

Prije nešto više od godinu dana obitelj Ćorluka postala je bogatija za još jednog člana. Naime, pjevačica Franka Batelić (31) rodila je kći Gretu pa su tako ona i suprug Vedran Ćorluka (37) postali drugi put roditelji, nakon što su Viktora dobili početkom 2020. godine. 

U kolovozu se par bez djece odmarao na Siciliji, a sada su se kao obitelj zaputili u prekrasni Rovinj. Vikend su iskoristili za šetnju rovinjskim ulicama, plažama i drugim ljepotama, a Franka je prizore odlučila podijeliti s pratiteljima. Među ostalim, pokazala je kako se Ćorluka snalazi u očinskoj ulozi. 

- Kad trebate babysittera, tu je - poručila je dok je Vedran nosio dvije djevojčice.

Foto: Screenshot

 

U nedavnom intervju koji je dala za Gloriju ispričala je kako je sin Viktor povukao njezin karakter i veliki je brbljavac, dok je malena Greta više na supruga Vedrana. 

- Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos - rekla je tada pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama". Osvrnula se tom prilikom i na neke napise o problemima u njezinom braku.

VEZANI ČLANCI

-  Jako me to uznemirilo. Mlada sam ušla u šoubiznis i sjećam se da je izašla moja slika s tadašnjim dečkom na kojoj se ljubimo. Tada sam još teže to podnosila, ali s vremenom sam se naučila nositi s time. Ali kada to prijeđe granicu, onda ne znaš kako se nositi s time. Jako teško. Nas dvoje smo morali sagraditi štit kako nas to ne bi dotaklo. Zapravo mislim da nikada nisam u potpunosti naučila biti javna osoba - rekla je Franka koja je ove godine javnosti predstavila svoj kozmetički brend Frankly good.

Podsjetimo, Franka je sa Sicilije podijelila nekoliko storyja i objavila fotografiju iz Taormina

1/18

- I dišeš i gledaš i osjećaš i diviš se. I iznenadi te neobičan osjećaj pripadanja mjestu. Koliko ljepote krije ova naša planeta.. Zaboravila sam koliko volim istraživati, izgubiti se hodajući da bi se ponovno našla… Hvala živote na podsjetniku. 🤍 Danas posebno osjećam snagu riječi jednog od meni najdražih tekstopisaca Jorgea Drexlera - “ Somos de ningun lado del todo y de todos lados un poco.” U prijevodu nekako ovako :” Nismo ni iz jednog mjesta u potpunosti, već iz svakog mjesta pomalo. - napisala je Franka. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo'

Komentara 3

DU
Deleted user
16:58 01.10.2023.

Charlie je za nju bonus i da nije nogometas. Lik.je lijrp a onz s onom koscatom glavom.. Da nema udi smihsla bi sr oko cijele glave

PA
Pašić
16:19 01.10.2023.

Prodaje kozmetiku? Svoj "brend"? Vaauu

HA
Hafiz
15:28 01.10.2023.

Moj nekadasnji sugradjanine, upitaj se ponekad, bi li te ona htjela i da nisi bogati nogometas i da sad radis u tvornici obuce u Derventi za 500 km mjesecno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije