spektakl

Franku Batelić na TopStarsu bodrio novi dečko Luka Tomas

Franka Batelić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/9
14.11.2010.
u 00:01

Neposredno prije početka trosatnih karaoka u Arenu Zagreb je stigao i frontmen benda KinoKlub s kojim je pjevačica u tajnoj romansi

Dugo najavljivani spektakl TopStars zagrebačku Arenu sinoć je zabavio brojnim hitovima domaćih i inozemnih izvođača. Domaćini Luka Bulić, Indira Vladić, Franka Batelić i Tony Cetinski publiku su dodatno razgalili šalama i kostimima. Na scenu su stigli automobilima i autobusima, svi redom kostimirani: Indira u rimskog vojnika, Franka u brazilsku pjevačicu, Tony kao kralj, a Luka u sjajnom fraku. Po kružnoj bini klizili su među publikom dok su se iznad njihovih glava, za one zaboravne, vrtjele riječi pjesama. U trosatnim karaokama uživala je ponajviše mlada populacija, ali potkrali su se i neki stariji te poznati. Glumica iz “Najboljih godina” Marija Borić, pjevačica Maja Vučić, voditeljice Tatjana Jurić, Ivona Periša i Tamara Loos njihale su se uz hitove poput “Sve je lako kad si mlad”, “Tek je 12 sati”, “Bitanga i princeza”, “Simply The Best”...

Dok je 18-godišnja Franka pjevala “Can’t Get You Out Of My Head” australske pjevačice Kylie Minogue, iz publike ju je motrio sedam godina stariji Luka Tomas. Frontmen benda KinoKlub mjesec dana u tajnoj je vezi s pjevačicom, a prošlog su tjedna u jednom zagrebačkom kafiću i snimljeni u ljubavnom zanosu. Ipak, ustrajni u želji da ne privlače pozornost medija svojom romansom, Tomas je u Arenu stigao neposredno prije početka spektakla koji će svoju reprizu doživjeti pred riječkom, zadarskom i splitskom publikom.

Komentara 9

LA
lacković
10:08 14.11.2010.

spektakl samo po cijeni ulaznica.

IV
ivicas
17:34 14.11.2010.

sta je ova franka spektakl za muske oci tak da odma zaboravimo da smo na putu da nadjemo put u propast

DU
Deleted user
07:18 16.11.2010.

Vidim da mnoge pedere više uzbuđuje Đorđe srbin nego lijepa Franka!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije