Živi u Beogradu

Frano Lasić: U Srbiji se može živjeti od glume, ali ne i u Hrvatskoj

Beograd: Frano Lasić na snimanju popularne serije "Dinastija" prema originalnoj licenci
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
03.07.2021.
u 20:00

Glumac snima seriju "Dinastija" i u intervju odgovara na pitanja o glumi i privatnom životu.

Glumac Frano Lasić već neko vrijeme živi u Beogradu i trenutno snima remake kultne serije "Dinastija" koja je bila jako popularna u 80-ima. Tim povodom dao je intervju za Blic u kojem je pričao može li se preživjeti od glume i kako usklađuje poslovne s privatnim obvezama pogotovo otkako mu je nedavno na svijet došao sin.

- Možete preživjeti. Cijeli život je takav. Ja sam 40 godina u tom poslu kao slobodnjak što nije baš lagano. Kao slobodnjak imate i nemate. Imate posao, nemate posao. Sada to fantastično morate raspodijeliti da možete dočekati drugi posao. Da možete živjeti. Osim toga to više nisu honorari stranih produkcija. Ali kada se radi, pogotovo sapunice, što je u kontinuitetu, onda se može pristojno živjeti. Ali, što znači pristojno živjeti? Možete recimo pristojno živjeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cijene namirnica skuplje tamo nego ovdje. Uvijek je divno kada čovjek ima posao, kada može nešto raditi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite. - rekao je Lasić odgovarajući na pitanje kako se živi od glumačkog posla.

Odgovorio je i kako uspijeva uskladiti poslovne obveze i snimanja s malom bebom kod kuće. - Može se uspjeti. Dogovaramo se sve. Tu nema izbora. Ovdje nemam glavnu ulogu pa se može sve stići. Nije problem. Problem bi bio da imam glavnu ulogu. To bi značilo da sam svaki dan na snimanju od jutra do večeri. - rekao je Lasić. Rekao je i kako je beba bila logičan slijed njegove veze sa suprugom Milenom koju obožava i rekao je da se rođenjem sina i on osjeća kao da se opet rodio. - Sretan sam i to mi daje snagu. Veseli me situacija s malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako se smije, to je predivno, a i sin me pomladio. - rekao je glumac.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 15

MA
majstorsmora
21:32 03.07.2021.

Ajmo teška srca priznat da im je filmska industrija televizija u boji za našu...

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
21:36 03.07.2021.

Ja bih teška srca isto imao reći za yt kulturni kanal rts-a, imaju gomilu izvanrednih kazališnih predstava, dok hrt za tako što izgleda nije ni čuo.

DU
Deleted user
22:13 03.07.2021.

eto u Srbija puna hrvata i hrvatica.Sto zbog glume, sto zbog xxx glume po splavovima..Cak je i tudjmanov unuk uhapsen u Srbiji zbog neke kradje..Kao na filmu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije