Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operacija je prošla dobro

Frontmen benda Queens Of The Stone Age otkrio da mu je dijagnosticiran rak

Zagreb: Koncert grupe Queens of the Stone Age u dvorištu Zagreba?kog velesajma
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
13.06.2023.
u 22:30

Otkrio je i da je imao operaciju te da se trenutno oporavlja od nje

Frontmen benda Queens Of The Stone Age Josh Homme (50) otkrio je u novom intervjuu da mu je dijagnosticiran rak. Za magazin Revolver progovorio je i o bivšoj supruzi s kojom trenutno prolazi bitku za skrbništvo.

Otkrio je i da je imao operaciju te da se trenutno oporavlja od nje. 

VEZANI ČLANCI:

- Rak je samo trešnja na torti u zanimljivom vremenskom razdoblju, znate? Izrazito sam zahvalan što ću uspjeti proći kroz sve ovo - rekao je glazbenik za magazin, a iako nije htio otkriti o kakvoj vrsti raka je riječ, rekao je kako je operacija bila uspješna.

- Nikad ne govorim da nikad ne može biti gore. Ne govorim nikad i ne savjetujem to. Ali govorim da može biti bolje. Postoji puno stvari koje želim raditi i puno ljudi s kojima ih želim napraviti - dodao je Josh.

Kao što je rečeno, trenutno sa suprugom Brody Dalle (44) prolazi kroz bitku za skrbništvo. 

- Nikad ne pričam loše o majci svoje djece. I neću pričati o svojoj djeci - rekao je. Inače, Josh i Brody imaju troje djece, kći Camille Harley (17) i dva sina, Orrina Rydera (11) i Wolfa Dillona (6). Bivši supružnici vjenčali su se 2005., a rastali 2019. godine. Nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, a čak su i nekoliko puta tražili zabranu prilaska. Djeca se trenutačno nalaze kod Josha i njegovih roditelja u Malibuu.

Queens of the Stone Age su američki rock sastav, poznati po glasnoj glazbi i maštovitim video spotovima.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije