ALEN BIČEVIĆ

Frontmen domaće grupe novo je pojačanje Happy FM-a: 'Teško se zaustavljam kada krenem pričati'

Alen Bičević
Foto: Gordan Svilar/ Happy FM
1/6
01.08.2024.
u 08:28

Alen Bičević će od danas zajedno s kolegicom Nikom Antolos, pjevačicom popularne grupe Feminnem, putem jutarnjeg showa "Happy jutro" osvajati srca slušatelja. Alen ne krije da je uzbuđen radi novog izazova i da se raduje suradnji s Nikom

Uz uzbuđenje oko ljetnih sportskih transfera poput Ivana Rakitića u Hajduku i Marka Pjace u Dinamu, Happy FM ponosno najavljuje svoj veliki transfer - dolazak Alena Bičevića.

Frontmen grupe Joy, će od danas zajedno s kolegicom Nikom Antolos, pjevačicom popularne grupe Feminnem, putem jutarnjeg showa "Happy jutro" osvajati srca slušatelja. Alen ne krije da je uzbuđen radi novog izazova i da se raduje suradnji s Nikom:

"Oduševljen sam što sam postao dio Happy FM-a i što ću raditi s fantastičnom Nikom. Veselim se svakom jutru koje ćemo provesti zajedno s našim slušateljima, donoseći im osmijeh na lice i pozitivnu energiju. Inače se uvijek budim jako rano, tako da mi rano buđenje neće biti problem."

Ni Nika ne skriva zadovoljstvo:

"Mi se već neko vrijeme pripremamo i mogu reći da smo kliknuli na prvu. Njegova energija i humor savršeno će se uklopiti u naš program. Alen otkriva i onu stranu mene koju možda ljudi još nisu upoznali, i to me jako veseli. Sigurna sam da će naši slušatelji uživati u svakom trenutku provedenom s nama. Mogu očekivati zabavu, spontanost i mnogo pozitivne energije."
Iako je navikao na kamere, pobjednik showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkriva koja mu je najdraža prednost radija:

"Na radiju ne moram biti obučen, ali mislim da postoji jedan problem – teško se zaustavljam kada krenem pričati. Nadam se da će mi Nika dati znak da trebam stati, ali to je ono što volimo, volimo priču i ne volimo dosadu."

GALERIJA: Zlatko Dalić bio je jedan od mnogih poznatih na koncertu u čast Oliveru

Alen Bičević
1/24

Šaljivi Alen otkriva i kako je pred odlazak u eter prisutna samo pozitivna trema:

"Imam iskustvo ispred mikrofona, pa mi rad u radijskom eteru neće biti potpuno nova situacija. Mislim da sam dosta snalažljiv, ali imam i super mentoricu koja mi je dala najbolji savjet – nemaš se čega bojati."

Osim što je poznat po svojoj karizmi, Alen je i veliki ljubitelj avantura. U slobodno vrijeme uživa u planinarenju i fotografiji, a uvijek je spreman podijeliti zanimljive priče sa svojih putovanja. Njegova spontanost, strast i ljubav prema glazbi donijet će novu dimenziju jutarnjem programu.

"Naša misija je pružiti vam najbolje jutro bez loših vijesti. Reći ćemo vam kakvo je vrijeme, kakav je promet, i sve što trebate znati prije nego započnete svoj dan. Uz mnogo smijeha i dobre domaće glazbe, potrudit ćemo se da vaša prva jutarnja kava bude još bolja," poručuje Alen.

VEZANI ČLANCI: 

"Pridružite nam se svakog jutra na Happy FM-u od 7:00 do 11:00 sati. Dozvolite da vam uljepšamo početak dana. Naš eter će biti ispunjen toplinom, zabavom i dobrom domaćom glazbom. Veselimo se zajedno." dodala je Nika.

Alen je otkrio kako za jesen priprema pravu glazbenu poslasticu koju će prvo donijeti – A gdje drugo nego doma na Happy FM, dok lijepa Nika nije isključila ni njihov zajednički duet - To bi mogla biti ili balada ili neka krajnost – onako za napraviti lom.

Uglavnom - pripremite se za pravu jutarnju zabavu – pjesma, smijeh i pozitivna energija su zagarantirani!" -zaključio je dobro raspoloženi novi voditeljski dvojac.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije