Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmlađa navijačica

G. Giriček: Otkad sam u Zagrebu napokon češće viđam kćer

gordan giriček
Foto: pixsell
1/4
22.01.2011.
u 20:13

Ovo nam je druga utakmica. Prvi put Lara je izdržala dvije trećine, preksinoć smo odgledali cijelu utakmicu i baš smo uživali. I ja se čudim što je cijelu utakmicu odgledala a da nije ni trepnula, kaže Gordan.

Preksinoć u Areni hokejašima Medveščaka nije nedostajalo potpore s tribina na kojima se našao i 33-godišnji košarkaš Cibone Gordan Giriček s kćeri Larom. Iako je nedavno napunila šest godina, Lara je velika obožavateljica hokeja, čemu se čudi i sam Gordan.

 

– Ovo nam je druga utakmica. Prvi put Lara je izdržala dvije trećine, preksinoć smo odgledali cijelu utakmicu i baš smo uživali. I ja se čudim što je cijelu utakmicu odgledala a da nije ni trepnula. Često idemo i na klizanje sad dok traje sezona. Lara se još nije izvještila, ali voli klizati – kaže Gordan koji nakon dugogodišnjeg igranja u SAD-u i nekoliko godina u Turskoj svoj povratak u Zagreb smatra dobrom odlukom, posebno zbog kćeri.

 

– Drago mi je što je napokon mogu češće viđati otkako sam zaigrao za Cibonu. Odem po nju u vrtić, nađemo se i u tjednu, ne samo vikendom. Iskreno, napokon sam sretan što joj mogu biti blizu i vidjeti je kad poželim. Prije je to bilo nemoguće dok sam igrao vani. Sad smo napokon sklopili dobar dogovor – kaže Giriček koji se na utakmici osim s kćeri družio i s tajanstvenom crnokosom prijateljicom. Sumnje da je riječ o njegovoj novoj ljubavi Gordan je jasno demantirao.

 

– Ma ne, to mi je prijateljica, djevojka mog dragog prijatelja. Sreli smo se na utakmici i malo porazgovarali – objasnio je poznati košarkaš koji osim na hokej Laru povede pogledati i pokoji košarkaški dvoboj. – Uvijek nađemo sebi neku zanimaciju i bude nam jako lijepo zajedno – otkriva tata Gordan.

Ključne riječi

Komentara 2

ZU
zuba
22:08 22.01.2011.

Pozdrav Giraaa....zelim ti sve najbolje!!!sretno sutra!!

ST
Stojko
00:00 23.01.2011.

Hoćeš li se sada vratiti u reprezentaciju???? Zašto novinari pišu o ovom ljigavom tipu??? Mora da je platio novinaru da mu malo pegla imidž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije