Čula je puno priča

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' osvrnula se na tračeve: Ja sam sve to uspjela? Pa svaka čast za mene

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/10
12.12.2023.
u 08:00

Najteža stvar u showu mi je bila dolazak na farmu kao tajni gost jer su me cure odmah izvrijeđale i nisam bila prihvaćena i to se samo nastavljalo, ispričala je Gabrijela

Gabrijela Juraja, natjecateljica u showu "Ljubav je na selu" prvo je bila na farmi farmera Ivana, no tada se već krenula dopisivati s Miroslavom, a nakon odlaska s Ivanove farme odmah je došla na Miroslavovu. Ovaj par jedno se vrijeme borio s razlikom u godinama, kao i drugim damama na njegovoj farmi koje se nisu slagale s njihovom vezom. No, čini se da Gabrijeli i Miroslavu to nije smetalo niti utjecalo na njih i sada žive zajedno, a Gabrijela je sada pričala o iskustvu sudjelovanja u showu i što joj je bilo najljepše, a što manje lijepo.  - Najljepše u showu mi je bilo to što mi se dogodila ljubav. Nisam to očekivala i mislim da ću to upamtiti. Možda će se ta ljubav izroditi u nešto za cijeli život - rekla je Gabrijela za RTL.hr

Otkrila je i što joj je bilo najteže.  - Najteža stvar u showu mi je bila dolazak na farmu kao tajni gost jer su me cure odmah izvrijeđale i nisam bila prihvaćena i to se samo nastavljalo. Jedna cura je konstantno vrijeđala i mene i farmera i nije bilo baš najugodnije, ali usprkos tome, mi smo držali tu ljubav i možda nam je zapravo na neki način pomogla i više nas zbližila - ispričala je Gabrijela. 
Rekla je i kako iz sadašnje perspektive sigurno ne bi bila tako dobra prema nekim ljudima.

VEZANI ČLANCI

- Bila sam fer i korektna, a oni su zapravo pokazali kakvi su. Došla sam ovdje na okupljanje i čujem 350 priča i svi sve znaju, samo ja ne znam ništa o svom životu. Ja sam sve to uspjela? Pa svaka čast za mene. Stvarno ne znam kada sam to sve stigla, ali dobro. - kaže Gabrijela. Nju je Ivan izbacio s farme kada je saznao za jednu situaciju koja se dogodila dok je Gabrijela bila kod njega na farmi.

Ljubav je na selu
1/47

- Taj dan smo bili na utakmici i nakon toga smo sjedile s Ivanom i igračima i tamo sam vidjela dečka s kojim sam se dopisivala preko Instagrama prije nekih pet, šest mjeseci. Počeli smo pričati, zezati se i nakon toga smo otišli u kafić svi skupa. Nakon toga smo otišli k Ivanu doma i kako smo on i ja razgovarali i zbližili se, Ivan je nekoliko puta vikao na nas jer više nije bio u centru pozornosti. Kad se četvrti put izvikao na nas, rekao je: 'Nećete biti tu'. Mi smo rekli: 'Pa dobro, nećemo', dignuli smo se i otišli. To je bilo oko jedan, dva ujutro. Vratila sam se oko pola šest u Ivanovu kuću" - ispričala je Gabrijela nedugo nakon što se to dogodilo. 

Opovrgnula je tada da je spavala s Ivanovim prijateljem. "Sva ta situacija kod Ivana. Nije mi dao nikakvu pažnju, a Vesna je stalno skakala po njemu. Njegovi su je prijatelji nazvali bakom i ona je bila uvrijeđena. Potvrdila sam priču koju su započeli svi. Nije ništa bilo s njegovim prijateljem. Vesna je opet htjela završiti s Ivanom u krevetu. Žao mi je ako sam povrijedila Ivana. Govorio mi je od početka da će mi naći nekoga", istaknula je Gabrijela. 

VIDEO Jurica Pađen: 'Štulić je kao Greta Garbo, a ponašao se i kao neurotična starleta'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije