REALITY SHOW

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu: Ovo je jedna ružna priča. Zadnja sam doznala da moj brak nije bio dobar

Foto: RTL
1/19
28.10.2024.
u 07:00

Ja sam mislila da je bijelo lijepo, ali kako to obično biva, žena doznaje zadnja tako da sam ja zadnja doznala da taj moj brak nije bio dobar. Mislim, to jedna duga, ružna priča koja je imala neki svoj kraj", prokomentirala je kandidatkinja kojoj ova situacija nije poljuljala vjeru u ljubav.

Gabrijela traži ljubav u showu 'Ljubav je na selu', a kako je otkrila, prijavila se jer je htjela probati nešto novo. Trenutačno je na farmi kod Darka.  "Meni je to nešto nesvojstveno da prisustvujem u tako nečemu, ali učinilo mi se da bi bio zgodan trenutak napraviti nešto što inače ne bih nikada u životu. Pomislila sam kada ako ne sada i evo me tu", rekla je Gabrijela, koja dodaje da je svog farmera odabrala jer ju se jedini dojmio. Za RTL.hr je istaknula kako joj se svidjelo njegovo predstavljanje, stavi i razmišljanje o životu. Njen brak završio je razvodom, pa je Gabrijela otvorila dušu o toj teškoj i bolnoj temi. 

"Ja sam mislila da je bijelo lijepo, ali kako to obično biva, žena doznaje zadnja tako da sam ja zadnja doznala da taj moj brak nije bio dobar. Mislim, to jedna duga, ružna priča koja je imala neki svoj kraj", prokomentirala je kandidatkinja kojoj ova situacija nije poljuljala vjeru u ljubav. Ipak, naglasila je da je oprezna. 

 "Prije svega ne samo zbog tog negativnog iskustva nego sam prije svega i primarno majka i to me primarno uvijek držalo podalje od nekih drugih razmišljanja o ozbiljnijim vezama", zaključila je. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, 50-godišnji Darko Školnik, farmer iz Hagnja, traži svoju srodnu dušu u 17. sezoni emisije Ljubav je na selu'. Iako živi i radi daleko od svog imanja, Darko se oslanja na svoju obitelj. Odlučan je pronaći partnericu koja će prihvatiti njegov način života, a za pravu ljubav spreman je ostaviti život u Nizozemskoj i vratiti se u Hrvatsku.    

Svaka tri mjeseca dolazi u Hrvatsku na dva do tri tjedna i tada se posvećuje svojem imanju. 

"Kako imanje može preživjeti bez gazde toliko dugo?", upitala ga je Anita. "Zahvaljujući mojoj šogorici i bratu", odgovorio je Darko te dodao kako mu obitelj uskače kada je najpotrebnije. "Treba mi jedna srodna duša koja bi prihvatila ovo sve što imam i možda jednog dana, ako se rodi ljubav, otišla sa mnom u Nizozemsku ili bih se ja vratio ovdje", rekao je Darko.   

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

1/43

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije