Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VELESAJMU

Gazde u Zagrebu otvaraju Večer hrvatske tamburice

Gazde
Foto: Promo
1/10
25.06.2024.
u 11:41

Ovaj najznačajniji ovogodišnji zagrebački koncert Gazda organizira “Udruga hrvatskih branitelja Zagrebački velesajam” kao prvi u nizu koncerata pod zajedničkim nazivom “Večer hrvatske tamburice”. Koncerte sa drugim tamburaškim sastavima ova udruga planira nastaviti i u budućnosti, sve u cilju promocije hrvatske glazbe i kulture

Gazde će u petak 28.06.2024. održati cjelovečernji koncert u Zagrebu u Kongresnog dvorani Zagrebačkog velesajma (ulaz Gastro Globus).

Ovaj najznačajniji ovogodišnji zagrebački koncert Gazda organizira “Udruga hrvatskih branitelja Zagrebački velesajam” kao prvi u nizu koncerata pod zajedničkim nazivom “Večer hrvatske tamburice”. Koncerte sa drugim tamburaškim sastavima ova udruga planira nastaviti i u budućnosti, sve u cilju promocije hrvatske glazbe i kulture.

Foto: Promo

Gazde će na koncertu uz svoje najveće hitove “Još i danas zamiriši trešnja” , “Zbog tebe sam to što jesam”, “Zbogom za zbogom” i mnoge druge, promovirati i pjesme sa novog albuma “Ispod ovih oblaka”, ali i neke od najpoznatijih tamburaških pjesama koje su obilježile devedesete godine koje su ostale zabilježene kao vrijeme koje je dalo najviše svevremenskih tamburaških hitova.

VEZANI ČLANCI: 


 

Ovaj VIP koncertni prostor kongresne dvorane biti će ispunjen barskim stolovima pa će i atmosfera biti opuštenija nego u klasičnim koncertnim dvoranama, a biti će mjesta i sa ples koji je neizostavan dio koncertnog ugođaja na koncertima Gazda.
Ulaznice su na inicijativu organizatora ponuđene posjetiteljima po cijeni od vrlo primamljivih 15 EUR, a mogu se nabaviti preko entrio.hr. 

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije