Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna baka

FOTO Mia Begović prvi put pokazala svoju unučicu: 'Dušo moje duše'

Foto: Instagram
1/10
25.06.2024.
u 11:10

Ovaj predivni prizor nikog nije ostavio ravnodušnim, pa su se glumici u komentarima javljali prijatelji i pratitelji s čestitkama.

Domaća glumačka diva Mia Begović (61) prije nešto više od tjedan dana postala je baka. Njezina kći Maja Lena Lopatny (33) rodila je malenu Mabel, a ponosna baka sada se na društvenim mrežama pohvalila unučicom i pritom joj pred domaćom javnosti uputila dirljive riječi koje tope srce. 

- Mabel. Dušo moje duše, srićo moje sriće, blagoslovljeno ti bilo! - napisala je Begović u opisu fotografije na kojoj u naručju drži najmlađu članicu svoje obitelji odjevenu u ružičasti komplet. Emotivna glumica nije mogla skinuti osmjeh s lica, a baki i unuci se u kadru pridružio i njihov kućni ljubimac, jednogodišnja kujica Mila koja spada u pasminu Cavalier King Charles španijela. Ovaj predivni prizor nikog nije ostavio ravnodušnim, pa su se glumici u komentarima javljali prijatelji i pratitelji s čestitkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

- "Sjajiš jube moja, blistaš! Bogu fala na tom paketiću jubavi, toj prinčipeši Mabel. Sve van sritno bilo", "Čestitke najljepšoj kćeri i najljepšoj baki", "Čestitam mila moja Mia i ovako! I Maji Leni i tebi i cijeloj obitelji na predivnoj maloj princezi koja je obogatila vaše živote!", "Čestitke dvijema lijepim ženama i trećoj koja je došla...na koga god bude ..biti će lijepa..." - samo su neke od lijepih želja upućenih novopečenoj baki, koja se zatim na većinu njih potrudila i odgovoriti. 

 

Inače, ime malene mezimice otkrili su njezini roditelji nekoliko dana nakon rođenja na društvenim mrežama. Maja Lena i partner Karlo Šeparović pozirali su s djevojčicom okruženi ružičastim buketima.  - Sva lipota ovoga svita. Mabel - napisala je Lena u opis fotografije i ujedno otkrila ime bebe. Unatoč dugogodišnjoj i stabilnoj vezi sa svojim Karlom, u javnosti se o njemu ne zna baš ništa, a Maja, inače magistrica novinarstva, želi da tako i ostane.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, pet mjeseci nakon što je javnosti obznanila kako je u drugom stanju te čeka svoje prvo dijete, Maja Lena Lopatny je na svijet donijela svoje prvo dijete. Bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, koja proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame.

GALERIJA: Maja Lena Lopatny objavila prvu fotografiju s bebom i otkrila njeno ime: 'Sva lipota ovog svita'

1/14

Doktorica Radošević porodila je nedavno Helenu Livaković, suprugu našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića, pjevačicu Maju Šuput, suprugu premijera Andreja Plenkovića - Anu Maslać Plenković, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima često znali nazivati i "VIP ginekologinjom".

Djevojčica, koja je na svijet stigla tek nekoliko dana prije službenog početka ljeta, kruna je dugogodišnje ljubavi Maje Lene i njezinog životnog partnera Karla Šeparovića.

VIDEO: Matej Meštrović javio se prije probe s gudačima milanske Scale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije