oporavak

George Michael izlazi iz bolnice, Božić će slaviti kod kuće s obitelji

george michael
pixsell
16.12.2011.
u 13:20

Slavni je glazbenik u autrijskoj klinici proveo mjesec dana zbog jake infekcije pluća. Sljedeći tjedan izlazi iz bolnice i vraća se kući u London

Nakon što je mjesec dana proveo u jednoj austrijskoj klinici oporavljajući se od jake upale pluća, George Michael (48) konačno se osjeća bolje pa će Božić slaviti kod kuće. Liječnici su jako optimistični kad je njegov potpuni oporavak u pitanju i dopustili su mu izlazak iz bolnice sljedeći tjedan. Dobru vijest medijima je otkrio Michaelov novi dečko, 38-godišnji Fadi Fawaz.

 – George je svakim danom sve bolje, osjeća se dobro. Za Božić ćemo biti kod kuće u Londonu, jedva čekam. Presretni smo zbog uspješne terapije. Ovo su za nas sretni dani – izjavio je Fawaz koji je pjevaču uz obitelj bio velika podrška proteklih mjesec dana.

Michael je završio u bolnici u Beču u studenom zbog malaksalosti, bolova u prsima i vrlo visoke temperature. Liječnici su mu zbog vrlo ozbiljnog zdravstvenog stanja zabranili povratak kući dok se potpuno ne oporavi i smjestili ga na intenzivnu njegu. Pjevač je bolovao od najtežeg oblika plućne infekcije, zbog koje oporavak traje dugo. Zbog toga je otkazao ostatak svoje europske turneje koja je bila Michaelov povratak na scenu nakon teškog životnog razdoblja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije