Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Georgina Rodriguez pokazala kako se sunča u Rijadu na 43 stupnja Celzijusa, pozirala je u ružičastom kupaćem

Foto: Reuters/Pixsell
1/20
20.08.2023.
u 00:04

Partnerica Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez je pozirala s osmijehom u ružičasto kupaćem kostimu te tako pokazala da joj visoke temperature ne smetaju.

Partnerica poznatog nogometaša Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez pohvalila se fotografijom na kojoj se sunča u Rijadu na čak 43 stupnja Celzijusa. Georgina je pozirala s osmijehom u ružičasto kupaćem kostimu te tako pokazala da joj visoke temperature ne smetaju.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Georgina je i ranije objavljivala svoje fotografije s plaže. Prošlog je mjeseca pokazala kako njezina obitelj uživa u odmoru u Portugalu. Jednom objavom s ovog odmora je dobro nasmijala svoje pratitelje jer je objavila video u kojem je pokazala kako su je valovi srušili dok je bila u moru i uz video je napisala: Kad misliš da si nepobjediva.  Ovaj video, koji ima preko 3.6 milijuna pregleda, oduševio je njezine pratitelje koji su je pohvalili jer su uvjereni kako većina poznatih osoba ne bi nikada javno podijelila ovakav video. 

Osim toga, Rodriguez se često hvalila i kućom u kojem je živjela s partnerom i djecom te svojim načinom života. 

VEZANI ČLANCI

 

Inače, obitelj se preselila u Rijad gdje je Ronaldo potpisao ugovor za saudijski Al Nassr, a za novu momčad trebao bi debitirati 22. siječnja. Mnogi komentari na društvenim mrežama bili su upućeni upravo Georgini zbog preseljena. Naime, mnogi smatraju neprimjerene fotografije Ronaldove partnerice, a oko jedne reklame nastala je i rasprava. 

Georgina Rodriguez snimila je za parfem Laverne novu reklamu i izazvala burne reakcije u Saudijskoj Arabiji. Veliki reklamni plakati osvanuli su u Rijadu i prema mišljenju mnogih Saudijaca neprimjerene su i traže da ih se ukloni. Fotografijama reklamnih plakata na svom Instagram storyju pohvalila se i Georgina i pokazala slike billboarda na kojima pozira s bočicom parfema.

Prema standardima u Saudijskoj Arabiji mnogi smatraju kako njezino izdanje na ovom plakatu nije primjereno i strani mediji pišu kako su na društvenim mrežama mnogi tražili d as "ta golotinja ukloni". Njezini brojni obožavatelji ne vide ništa sporno kod ove fotografije i poručuju kako je pristojno odjevena i predivna kao uvijek.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije