Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselo društvo

Jovana i Željko Joksimović javili se s odmora u Grčkoj, s njima je bio i poznati Hrvat

Foto: instagram
1/5
19.08.2023.
u 14:15

Željko Joksimović ne samo da uživa u ljetnom odmoru, već sprema i glazbeni spektakl za svoje obožavatelje u Hrvatskoj

Poznati srpski glazbenik Željko Joksimović i njegova supruga, televizijska voditeljica Jovana Joksimović, i ovo su ljeto, odlučili provesti u Grčkoj, udaljeni od svjetala reflektora i javnosti. Unatoč rijetkim pojavljivanjima u javnosti, par je odlučio podijeliti intimne trenutke na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu Jovana Joksimović objavila je fotografiju s večere u jednom grčkom restoranu, okružena društvom među kojim se nalazio i poznati paparazzo fotograf Jadran Lazić. 

Foto: instagram

No, Željko Joksimović ne samo da uživa u ljetnom odmoru, već sprema i glazbeni spektakl za svoje obožavatelje u Hrvatskoj. Prvi koncert održat će u varaždinskoj Areni 15. rujna, 11. studenog nastupiti će pred zagrebačkom publikom u Areni Zagreb, a 4. studenog u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru. 

Željko Joksimović prvu pjesmu "Pesma Sirena" objavio je 1998., a nakon nje uslijedio je niz hitova poput "7 godina", "Varnice" "Nisam te zbog lepote voleo", "Nije ljubav stvar", "Leđa o leđa", "Milimetar","Drska ženo plava" i mnoge druge.

VEZANI ČLANCI: 

U dugogodišnjoj karijeri ostvario je i mnoge duete - s  Dinom Merlinom snimio je "Supermana", s Tonijem Cetinskim "Zabludu", s Harisom Džinovićem "Šta će meni više od toga", a njegove pjesme "Nesanica" (izvođač Toše Proeski), "Miljacka" (Halid Bešlić) i "Lejla" (izvođač Hari Mata Hari) ostat će evergreeni na ovim područjima.

U suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem napisao je pjesmu "Ponoć" za film "Toma" posvećen velikanu narodne muzike Tomi Zdravkoviću.

VIDEO Jeff Bezos sa zaručnicom, Katy Perry i Orlandom Bloomom uživao na večeri na jahti kod Mljeta

Komentara 6

DU
Deleted user
15:27 19.08.2023.

haha....nije dugo proslo, ajmo malo Kurirski, pa Blic, strasno :)))

Avatar Moodleen
Moodleen
21:35 19.08.2023.

Opet i opet.... Svakih par minuta o nekom opančaru ili opančarki. Jadno drugovi, jadno.

Avatar Tombstone
Tombstone
22:30 19.08.2023.

Ostane nada da ce dernek biti zabranjeni kao I ostali slicni od nedavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije