“20th Century Man”

Gibonni predstavio album na engleskom jeziku i u Berlinu

gibo
Pixsell
29.06.2013.
u 15:29

Reakcije publike na hitove poput “Činim pravu stvar” i “Anđeo u tebi” pokazale su kako Gibonni ima vjernu publiku u Pragu koja ga je dva puta zvala na bis.

Pravu stvar za hrvatski turizam i prijateljstvo Češke i Hrvatske učinio je Gibonni koncertom na glavnom praškom trgu Vaclavske Namesti. Nastup popularnog Splićanina bio je Podravkin poklon građanima Praga u povodu ulaska Hrvatske u EU i bila je to jedinstvena prilika da Gibo Česima predstavi pjesme sa svog engleskog albuma “20th Century Man”.

Reakcije publike na hitove poput “Činim pravu stvar” i “Anđeo u tebi” pokazale su kako Gibonni ima vjernu publiku u Pragu koja ga je dva puta zvala na bis. – Bilo je super u Pragu. Meni je izazov nastupiti i u pulskoj Areni i u manjem klubu pred 200 ljudi jer volim muziku i ljude koji dolaze na moje koncerte – rekao je Gibonni. Prije Praga publika u Beču imala je priliku poslušati pjesme s “20th Century Mana”, a koncertnu promociju albuma Gibo je nedavno imao i u Berlinu.

– Do sada je album najbolje reakcije imao u Njemačkoj, Austriji i Češkoj, a odlično su ga primili i Finci i Danci. To mi je veliki kompliment, ali ja i dalje čuvam svoju publiku u Hrvatskoj – kaže glazbenik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije