Giulianomanija

Giulianu frcaju munje iz ruku, a dok pleše ometa ga Mamić!

guliano
Foto: Facebook//Giulianomanija
1/15
12.11.2013.
u 21:28

Splitski pjevač Giuliano odjednom se našao kao zvijezda fotomontaža u kojem su mu se pridružili Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Miley Cyrus, ali i mnogi drugi

Dok na HRT ide nova sezona Plesa sa zvijezdama, jedna je zvijezda nenadano dobila potpuno novi krug obožavatelja. Giulianomanija se širi internetom, a sve je započelo kao zafrkancija redatelja Nevia Marasovića i nekolicine njegovih prijatelja.

Naime, oduševljen fotografijom iz showa, na kojoj Giuliano stoji s ispruženim rukama, baš poput nogometaša Balotellija, dok njegova partnerica leži na podiju, Marasoviću se učinilo kako samo još nedostaju munje.

To je naišlo na plodno tlo, pa se splitski pjevač odjednom našao kao zvijezda fotomontaža. Pridružili su mu se tako Zdravko Mamić, Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, no posjetio je i kultni film "Big Lebowski", zatim nogometnu utakmicu, zaplesao sa ikonama inicijative U ime obitelji, ali i Miley Cyrus.

>>Giuliano vježbao za Ples sa zvijezdama pa se ozlijedio

Komentara 1

BR
brodludjaka
22:33 12.11.2013.

Giuliano je prava zvijezda. Samozatajan, kvalitetan pjevač, dobroga glasa i uglavnom vrlo lijepih pjesama. Kada bi svi bili kao Guliano, od naše bi glazbe i bilo nešto. Čovjek je zapravo jedna predivna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije