Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni pregled

Glamur, blještavilo i najljepše toalete! Tko su bili najbolje odjeveni na Večernjakovoj ruži od 90-ih do danas?

Pixsell
25.02.2024.
u 07:00

Od Ene Begović, preko zvijezda 2000-ih do danas, izvukli smo najzanimljivije odjevene uzvanice, prezenterice i dobitnice nagrade Večernjakova ruža

Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža uvijek je sjajna prilika za dobitnike, nominirane i mnogobrojne uzvanike da zabljesnu posebnim sjajem. Tjednima unaprijed traže se haljine, outfiti, dogovara šminka i frizura, a sve kako bi se taj dan pokazalo u najboljem svjetlu. I dok se posljednjih godina nekako uvriježilo da se za stylinge poznatih brinu stilisti, malo smo prošarali bogatom Večernjakovom arhivom da vidimo kako je to nekada izgledalo. 

Foto: Pixsell

Devedesete su obilježili prilično polarizirani outfiti - od klasičnih poslovnih kostima pa sve do ležernih outfita u stilu tada popularnih Spajsica, koje su kod nas nosile djevojke iz grupe Divas i tada je to zaista sjajno funkcioniralo. Donosile su na scenu mladost, neopterećenost, svjetske trendove.

Foto: Pixsell

Jako nam se dopala diva hrvatske glazbene scene Doris Dragović, koja je u crnoj haljini s bijelim detaljima jednostavno očarala. U tim 90-ima moda je iz današnje perspektive bila prilično čudna, no još je jedna dama koja je uvijek izgledala besprijekorno, a to je Danijela Martinović. U bijeloj dugoj čipkastoj haljini Danijela je izgledala poput vile s glamuroznim pomakom. Naime, bila je prozirna, no Danijela je i to savršeno iznijela. Danijela je definitivno osoba koja je pri svakom pojavljivanju imala sjajan styling, od 90-ih godina pa do danas. 

Foto: Pixsell

Dvijetisućite su obilježile nove zvijezde u Hrvatskoj tada novih televizija poput Antonije Blaće, Tatjane Jurić, Antonije Stupar, a njihov styling je bio u skladu s tim vremenom. Nosile su se koktel haljine, ekstenzije, ten je bio iskvarcan. Zanimljiva nam je i Maja Šuput koja je tih godina imala Marilyn Monroe fazu. 

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Pixsell

Posljednjih godina outfiti za Ružu pomno su osmišljavani, zvijezde se pojavljuju u toaletama poznatih svjetskih modnih kuća, ali i domaćih dizajnera poput Aleksandre Dojčinović, ELFS-a, eNVy Rooma, Krie design, Matije Vuice itd. Među zaista zanimljivim stylinzima, a uvijek se nekako dogodi da svake godine dominira jedna boja, najviše su nas se dojmile prošlogodišnje voditeljice Ruže Daniela Trbović i Barbara Kolar. Daniela je nosila super trendi bijelo odijelo, dok je Barbara očarala u dugoj ružičastoj haljini s voluminoznim cvijetom. Uopće ne sumnjamo u to da se outfiti za ovogodišnju dodjelu Ruže već naveliko osmišljavaju i pripremaju. 

U galeriji pogledajte naš izbor najzanimljivije odjevenih od osnutka nagrade do danas:

1/22

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije