na liječenju

Glazbenik se bori s tumorom na mozgu i s kćeri u rukama podijelio je emotivnu objavu

Foto: Instagram
1/7
29.01.2021.
u 11:26

Tom Parker je sada podijelio fotografiju sa svojom kćeri Aurelijom i objasnio kako se pomirio s otpadanjem kose, a otkrio je da mu to nije bio lak proces.

Zvijezda britansko-irskog boy benda ''The Wanted''  Tom Parker u listopadu prošle godine podijelio je tužnu vijest da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, a otkrio je kako tumor nije moguće operirati.

"Još uvijek sam u potpunom šoku, toliko je toga što se mora prihvatiti", rekao je tada glazbenik za OK Magazin.

Parker je sada podijelio fotografiju sa svojom kćeri Aurelijom i objasnio kako se pomirio s otpadanjem kose, a otkrio je da mu to nije bio lak proces.

"Prihvaćanje. Budući da sam bio u javnosti od svoje 21. godine, izgled mi je uvijek bio važan. Imao sam mnogo različitih frizura, i onu ludu plavu koju je moja supruga mrzila. Kad sam započeo liječenje, kosa mi je počela ispadati, pa sam nakon jutra u bolnici došao kući i rekao supruzi da mi obrije glavu", započeo je Parker u svojoj objavi.

Foto: reuters

"Tog se živo sjećam, osjećao sam se kao da mi oduzima dio mene kad sam vidio kako kosa pada na pod. Bilo je suza", napisao je glazbenik i priznao da dugo nije javnosti htio otkriti svoju ćelavu glavu jer se brinuo da će to biti poput simbola s kojim će se on prikazivati u javnosti.

"Prvih par mjeseci nosio sam šešire jer mi je bilo neugodno zbog svog izgleda. Znam da zvuči glupo da muškarca toliko smeta ćelavost kad se suočavam s toliko ozbiljnijih stvari, ali meni se činilo kao da nosim značku ćelavosti koja vrišti: "IMAM RAK", kazao je i dodao da je sada napokon prihvatio takav izgled.

"Prihvatio sam svoju ćelavost i sada s ponosom nosim ovaj izgled. To je trofej onoga što sam svladao i što tek trebam pobijediti", završio je u objavi Parker.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Tom  koji sa suprugom Kelsey očekuje svoje drugo dijete, na Instagramu je podijelio tragičnu vijest sa svojim obožavateljima. - Znate da smo oboje tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se to kaže, ali nažalost dijagnosticiran mi je tumor mozga i već sam na liječenju. Odlučili smo, nakon dugog razmišljanja, umjesto da se skrivamo i pokušavamo to držati u tajnosti, odraditi jedan intervju u kojem ćemo iznijeti sve detalje i svima dati do znanja o čemu je riječ, ali na naš način. Svi smo apsolutno shrvani, ali borit ćemo se do kraja. Ne želimo vašu tugu, želimo samo ljubav i pozitivu i da zajedno podignemo svijest o ovoj strašnoj bolesti, potražit ćemo sve dostupne mogućnosti liječenja. Bit će to teška bitka, ali uz ljubav i podršku pobijedit ćemo. Tom i Kelsey", napisao je glazbenik na Instagramu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije