zvijezde pjevaju

Gledatelji nezadovoljni ispadanjem Arete i Gorana: 'Stvarno nepravedno!'

Foto: HRT screenshot
1/12
01.05.2022.
u 10:43

"Moji favoriti i moji pobjednici! Prekrasna energija Arete i Gorana kroz sve emisije“, pohvalili su ih. „Baš mi je žao! Jako simpatičan par!“, pisali su gledatelji.

U sinoćnoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' ispali su glumica Areta Ćurković i Goran Bošković te time propustili ulazak u finale koje je na rasporedu iduće subote. Za prvu pjesmu odabrali su 'Rock galamu' Nene Belana te dobili 33 boda od žirija.

-  Malo mi je nestalo riječi, zbunjena sam. Vi ste Areta već prešli veliku granicu koju većina ljudi u životu neće prijeći. Ovo što vi radite, rijetki čine. Vi ste moja inspiracija - nahvalila je Aretu članica žirija Danijela Martinović nakon nastupa. Druga pjesma koju su Areta i Goran  pjevali je 'If it hadn't been for love' The Steel Driversa te su za ovu izvedbu dobili 38 bodova, a Areta je ponovno dobila mnoge pohvale žirija.

- Ja znam ovu pjesmu, Adele ju je obradila i tako mi je drago da ste je otpjevali. Tebi je Gorane legla pjesma i imam osjećaj da je jednako tako i Aretu povuklo. Baš si bila opuštena, i country ti leži - rekla joj je Zorica.

Sa žirijem su se složili i gledatelji u komentarima na Facebooku „Moji favoriti i moji pobjednici! Prekrasna energija Arete i Gorana kroz sve emisije“, pohvalili su ih. „Baš mi je žao! Jako simpatičan par!“, pisali su jedni dok su drugi dodali da su bili najbolji te da su po svemu zaslužili finale.

Foto: Facebook screenshot

Foto: Facebook screenshot
Neki se nisu složili s njihovim ispadanjem. "Stvarno nepravedno", „Zadnji su trebali ispasti“, poručili su. „Šteta, super su bili“, pisali su.

Foto: Facebook screenshot
Dodajmo do su u finale prošla tri para, a to su: glumac Marko Braić i Gina Damjanović, voditelj Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca te komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije