Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Gledatelji o novoj voditeljici nakon prve emisije: 'Tamara je za radio top, ali ne za ovaj projekt'

Foto: Instagram screenshot
1/13
06.03.2023.
u 11:28

Voditeljica Tamara Loos jučer je pažnju privukla svojom elegantnom modnom kombinacijom, a budnim okom su je pratili gledatelji jer joj je ovo prvi ovakav angažman.

Sinoć je s emitiranjem krenula nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a uz nove kandidate gledatelji su imali priliku upoznati se i s novom voditeljicom. Naime, nakon što je glazbenica Maja Šuput neko vrijeme gledatelje vodila kroz ovu emisiju tu je palicu sada preuzela radijska voditeljica Tamara Loos (36). Loos je uz radijsko iskustvo ima i bogato televizijsko iskustvo, ali prije prve emisije nije skrivala ni kako trema uoči početka emisija uživo, postoji.

- Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu. Članovi produkcije, žiri i plesni parovi posvećeni su, u punom pogonu i odlučni u tome da donesu super zabavu svima pred ekranima, a samim time i nama koji smo dio projekta. Već vidim kako mi nedjelja postaje najdraži dan u tjednu - otkrila je Tamara prije prve emisije u kojoj je zablistala u dugoj haljini. 

Tamara se pojavila u dugoj i glamuroznoj bijeloj haljini dubljeg dekoltea u kojoj je iskazala svoju figuru. Poseban detalj koje je svima zapeo za oko bile su crne duge rukavice koje je iskombinirala i uz veliku crnu ogrlicu. Svoju frizuru podignula je u elegantnu punđu. 

Lice koje stoji i bit će ubuduće iza odabira Tamarinih modnih kreacija je dobro poznati stilist Marko Grubnić koji je odijevao i Maju Šuput kao voditeljicu te pokazivao detalje koji se događaju iza scene. Dizajnerica haljine je Matija Vuica koja se svime i pohvalila na svojim društvenim mrežama.

Uz Tamaru emisiju vodi i već poznati voditelj i glumac Igor Mešin (55). 

Nakon prve emisije gledatelji su uputili i svoje dojmove o novoj voditeljici. Neki su na društvenim mrežama istaknuli kako im se Tamara čini kao "pravo osvježenje za ovu emisiju". "Tamara je odlična, vrlo ležerna i jako simpatična. Dobrodošla u show", "To je posve nešto drugo, profesionalnije, smislenije, a opet glamurozno na lijepi način. Bravo Tamara!", "Pravo osvježenje", "Meni je baš zgodna, elegantna i prirodna", pisali su.

Ipak, nisu svi bili istog mišljenja. Neki su pak smatrali da Tamarin karakter ne odgovara ovom tipu emisije.

"Tamara je super cura, ali ne za ovu emisiju. Maja je bila maher", "Fali Maja, onako vrckava i spontana", "Tamara je kao radijska voditeljica top, ali za ovaj projekt mi je bolja Maja", dojam je dijela gledatelja.

Inače, u jučerašnjoj emisiji publici su se predstavili novi natjecatelji i to njih 13. Parove ove sezone čine:  Ana Zaninović i Mario Ožbolt, Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, Alen Liverić i Ela Romanova, Dario Zurovec i Helena Janjušević, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Emilija Kokić i Patrik Seretin, Fran Lauš i Rebecca Krajnović, Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Mario Mandarić i Helena Naletilić te Tara Thaller i Mateo Cvenić.

Stručni žiri čini već uhodan tim koji čine Larisa Lipovec Navojec, Franka Batelić, Igor Barberić i Marko Ciboci, a svoje dojmove u obliku glasova gledatelji će moći iskazati tek od iduće nedjelje.

VIDEO Mama ŠČ! treća najgledanija pjesma Eurovizije na službenim stranicama u veljači

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
12:01 06.03.2023.

Žena je skroz ok za ovaj shou. lijepa, prirodna, spontano. Bar nije sva plastična. Oku i uhu vrlo ugodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije