Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Gledateljima se nije svidjela ocjena koju je dobio gradonačelnik Svete Nedelje: 'Nije zaslužio dva'

Foto: Nova TV
1/49
06.03.2023.
u 08:46

Jučer se emitirala prva epizoda nove sezone 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj se predstavilo 13 parova, a gledatelji su nakon showa pisali svoje dojmove.

Sinoć je s emitiranjem počela nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a publici se predstavilo novih 13 plesnih parova: Ana Zaninović i Mario Ožbolt, Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, Alen Liverić i Ela Romanova, Dario Zurovec i Helena Janjušević, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Emilija Kokić i Patrik Seretin, Fran Lauš i Rebecca Krajnović, Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Mario Mandarić i Helena Naletilić te Tara Thaller i Mateo Cvenić.

Ovogodišnji voditelji su Tamara Loos i Igor Mešin. Tamari je inače ovo prvi put da se našla u ulozi voditeljice na Novoj TV. U prvoj emisiji nitko nije ispao te će gledatelji moći glasati tek od sljedeće nedjelje.

Što se pak bodova žirija tiče najviše su ih osvojili tangom profesorica kineziologije Maja Drobnjaković i Marko Mrkić i to 29. Posebno puno pažnje privukao je i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec koji je prvi političar koji se natječe u ovom showu te je sa svojom mentoricom zaplesao cha cha cha. Uz stručni žiri, koji i ove godine čine već uhodana ekipa Larisa Lipovec Navojec, Franka Batelić, Igor Barberić i Marko Ciboci, svoje dojmovedali su i gledatelji na društvenim mrežama. 

Posebno su primijetili ocjenu dva koju je Ciboci dao Zurovcu. 

- A daj… Dva, pa mislim stvarno. Tek je prvo emisija – pisali su.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

– Po meni nije zaslužio dva, bio je bolji – dodala je druga osoba. Gledatelji su istaknuli i kako se njima svidio nastup gradonačelnika Svete Nedelje

- Baš su bili dobri, jako je simpatičan i zaista taj njegov osmijeh je predivan – pisali su. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

I drugi gledatelji su komentirali ocjenjivanje žirija.

- Već na početku žiri je pristran i ulagujući. Darija Lorenci je puno lošije otplesala (i to kad mi gledatelji to vidimo) od Darija Zurovca. To su pokazali upravo ocjenama. Dakle naštimavanje je počelo – napisala je jedna gledateljica. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Dario i Helena za svoj su prvi nastup dobili ukupno 18 bodova, a tu je bila i ocjena dva od Cibocija.

- Ti si već prvim plesom srušio stereotipe. To s kakvom lakoćom ti plešeš, samo se drži Helene i još se malo opusti - započela je Franka svoje komentare nakon njihovog nastupa.

- Meni su rekli da imam uvijek političke odgovore. Definitivno si bio simpatičan na plesnom podiju, no u cha cha cha je potrebna akcija kukova, kod tebe su kukovi još zahrđali, trebalo bi to podmazati. Čak bih rekao da si bolji plesni pozer nego plesač. Meni je fascinantno kako ti ne skidaš taj osmijeh s lica -  detaljan je bio Marko Ciboci.

Gledatelji su pisali i svoj ukupan dojam, a posebno su se osvrnuli na novu voditeljicu.

- Voditeljica koma, plesači ajme meni. Sve u svemu dosta loša prva emisija – ukupni je dojam jedne gledateljice, a druga je dodala da želi da se ponovno vrati Maja Šuput u voditeljsku ulogu. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

No, bilo je i onih koji smatraju da je Tamara 'pravo osvježenje u showu' te su se radovali ovoj promjeni.

- Tamara je odlična, vrlo ležerna i jako simpatična. Dobrodošla u show - pisali su neki gledatelji.

Gledatelji su ostali oduševljeni i plesnim koreografijama koje su imali prilike vidjeti, tako da je dio njih jednostavno poručio: 'Bravo, svaka čast' . 

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thorsteinar86
11:19 06.03.2023.

Ovaj tkz. Show se vrti samo i isključivo oko seksa i golotinje . Nitko ovo ne gleda zbog plesa i plesnih vještina ..hahahahah manjina možda :) Doslovno žene tu izlaze skoro gole . To je to današnje moderno vrijeme i onda se kasnije čude da ih se objektivizira ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije