Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za pobjedu

Gledatelji optužuju Ivana iz 'Večere za 5' da je dvoličan i da kalkulira: Ne cijeni baš ničiji trud i zalaganje

Foto: RTL
1/8
14.10.2022.
u 08:20

Gledatelji su zaključili kako Ivan kalkulira i zato pronalazi toliko zamjerki drugima jer želi očuvati svoju vodeću poziciju.

U jučer prikazanoj 'Večeri za 5 na selu' domaćin bio samozatajni kandidat Mladenu, koji je večeru pripremao u Kutini, a gostima je poslužio predjelo naziva Domaće carstvo, glavno jelo Osunčani travojed i desert Čarobne šumske bobice. Kada je poslužio platu s domaćim delicijama uz kiflice svi njegovi gosti su ga pohvalili jer je kiflice sam mijesio.

Njegove gošće su sve posluženo pohvalile, a samo je Ivan imao prigovora pa je rekao kako je janjetina presuha i nije mu bila dovoljno slana. Na kraju večeri dao mu je ocjenu osam i poručio: Desert je bio odličan, predjelo je isto bilo super, sirevi su bili odlični, a jedina zamjerka je na janjetini. Gledatelji su zaključili kako Ivan kalkulira i zato pronalazi toliko zamjerki drugima jer želi očuvati svoju vodeću poziciju.

- Gospodin Mladen večera ne za 10 već za više i još više ,a mladi gospodin Ivan ne cijeni baš ničiji trud i zalaganje, nema niti malo poštovanja prema osobama sa kojim dijeli večere. Ivan je dvoličnjak i zna točno koliko ima jer neki od natjecatelja progovore o bodovima kad ne bi trebalo. Večerašnja večera od Mladena bila je dobra, ne najbolja ali svaka čast na tolikom trudu.  Ivan je jedini kalkulator. Ivan mu je dao ocjenu 8 da ga Mladen ne ugrozi. Pohlepan je za pobjedom. Bakice svaka čast na pjesmama.Kod Ivana se vidi da kalkulira. Još nije dao ni jednu 10. Janjetina mu suha, pa uzmi rebra. Ona niti su suha niti neslana. - komentirali su na Facebooku gledatelji ponašanje Ivana u "Večeri za 5 na selu".

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
08:36 14.10.2022.

Ako ovo prođe bez Uskoka i Dorha đaba ste krečili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije