TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Gledatelji podijeljeni nakon slavlja Katarine Baban: Ma kakvo je to glasanje?

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/10
30.05.2021.
u 11:24

Svaka čast SVIMA, ali pjevati neku pjesmu, a nemati pojma tekst, mislim...Već je bio jedan kandidat u prošloj sezoni koji je istu stvar izjavio, tj. da nema pojma o čemu je pjesma...alo!!! Najstudiozniji pristup ima Maja Bajamić no, bez obzira na to, da ona večeras zauzme zadnje mjesto - čisti nonsens, napisala je jedna gledateljica.

Katarina Baban pobijedila je u sinoćnjoj šestoj epizodi showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je imitirala Maitre Gimsa, a premda je oduševila žiri, gledatelji su bili podijeljeni. Neki su smatrali kako je trebao pobijediti Saša Lozar koji je imitirao Lepu Brenu, ili Mario Petreković koji je imao dvostruki zadatak uz Josipu Lisac i Šabana Bajramovića. 

Dok su neki hvalili Katarininu izvedbu, bilo je i onih kojima se nije svidjelo to što se glumica namučila s francuskim jezikom. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Svaka čast SVIMA, ali pjevati neku pjesmu, a nemati pojma tekst, mislim...Već je bio jedan kandidat u prošloj sezoni koji je istu stvar izjavio, tj. da nema pojma o čemu je pjesma...alo!!! Najstudiozniji pristup ima Maja Bajamić no, bez obzira na to, da ona večeras zauzme zadnje mjesto - čisti nonsens, napisala je jedna gledateljica. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Nije pravedno, ali valjda svatko treba jednom pobijediti. Samo čekam Petka. Petreković najbolji, mišljenja je druga gledateljica. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Ma kakvo je to glasanje? Petko bolji od Saše??? Katarina od Petrekovića i Rotha?? Po kojem ključu dijelite ocjene???, ogorčeno je napisala treća gledateljica. 

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj tuži: Ružu za životno djelo neću nikada zaboraviti 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:43 30.05.2021.

mislim, aloooo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije