VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji ponovno opleli po Slađani: 'Nema znanje ali ima lice đon'

Foto: RTL
1/9
16.12.2022.
u 08:28

- Slađana je toliko prozirna i perfidna, da je pokvarila gledanje. Taman kad mislim ovi su napokon ekipa, eto čudovišta. Blago kući u koju je ona došla . Nema znanje ali ima lice đon ! Pošto vise toga NE voli nego voli , zalutala , sitna duša, oštra je bila gledateljica

Četvrti dan kuhanja u 'Večeri za 5 na selu' iz Istre domaćica je trebala biti Sandra, no ona je morala odustati iz privatnih razloga pa ju je zamijenila nova kandidatkinja! Dakle, sinoć je kuhala hotelijersko-turistička djelatnica Klaudija, a gosti jedino znaju da će večerati u Žminju.

Nova domaćica pripremila je tradicionalnu večeru - predjelo naziva Svega po malo, glavno jelo Jušto u podne i desert Starinska mamina torta. Predjelo se svidjelo svima osim Slađani, glavno jelo dobilo je odlične komentare, a i torta je dobro prošla. Klaudija je naposljetku osvojila dobrih 36 bodova, no nije uspjela prestići trenutačno vodeću Slađanu.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Gledatelji emisije razočarani su Slađanom jer nikome dosad nije dala 40 bodova.

- Slađana je toliko prozirna i perfidna, da je pokvarila gledanje. Taman kad mislim ovi su napokon ekipa, eto čudovišta. Blago kući u koju je ona došla . Nema znanje ali ima lice đon ! Pošto vise toga NE voli nego voli , zalutala , sitna duša, oštra je bila gledateljica.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Nikome nije 10-ku dala, pa nemoguće da baš niko nije zaslužio. Baš nije fer, eto i sad će se kao iznenenaditi kad pobijedi, bio je drugi komentar. 

- Koja je to igračica, kad gledaju poslije dal' se i malo posrame, ako uopće imaju srama?, zapitala se korisnica Facebooka. 

- Slađanu ne može nitko ugroziti, jer se ona niskim ocjenama sama za to pobrinula. Pobjednica s okusom gorčine, komentirala je gledateljica. 

VIDEO Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije