Propao brak

Glumac iz 'Zelene milje' rastaje se od 35 godina mlađe supruge

Courtney i Doug
Foto: Screenshot
11.11.2013.
u 14:13

Nakon što su Doug Hutchinson i Courtney Stodden objavili su da se razvode nakon dvije i pol godine braka, već su potpisali papire o rastavi.

Nakon što su Doug Hutchinson i Courtney Stodden objavili da se razvode nakon dvije i pol godine braka, već su potpisali papire o rastavi. Unatoč tome planiraju još neko vrijeme živjeti u istoj kući. Par je u subotu u društvu svojih odvjetnika službeno okončao brak sklopljen 2011. godine kada je starleta imala svega 16 godina. Courtney navodi da su za prekid krivi razlika u godinama te činjenica da su Douga svi napustili zbog braka s njom.

Glumcu je navodno Courtney bila sve što je imao. – Nisam mogla zanemariti svoje želje da budem neovisna i slobodna. Kada smo se vjenčali, on je izgubio cijelu obitelj. Menadžeri su ga napustili, izgubio je prijatelje, a ja sam postala cijeli njegov svijet. Osjećala sam veliku težinu na svojim leđima – rekla je plavokosa Courtney za E! News.

Komentara 3

IP
info_punkt
16:52 11.11.2013.

jadna Kurvney... šta će sad?

PK
puši kurac
16:57 11.11.2013.

ti majke, pa ak oni nisu uspjeli kakve šanse mi ostali imamo?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije