Alkohol

Glumac konačno progovorio o svojoj ovisnosti i uputio posebnu zahvalu

Foto: PA/Pixsell
1/5
05.10.2018.
u 10:57

Borba protiv bilo koje ovisnosti je doživotna i teška, napisao je Ben Affleck na Instagramu i dodao kako se bori za sebe i svoju obitelj.

Američki glumac Ben Affleck zahvalio je obitelji na potpori nakon što je dovršio liječenje od ovisnosti o alkoholu, prenosi BBC.

Dobitnik Oskara napisao je na Instagramu da je proveo 40 dana u centru za ovisnosti i da će liječenje nastaviti u vanbolničkom aranžmanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on

 

"Potpora koju sam dobio od svoje obitelji, kolega i obožavatelja znači mi više nego što mogu izreći", napisao je.

"Dala mi je snagu i potporu da progovorim o svojoj bolesti". Affleck je fotografiran u kolovozu zapuštenog izgleda dok ga je bivša supruga Jennifer Garner vozila u centar za liječenje od ovisnosti.

Ona je zahtjev za razvod podnijela u travnju 2017. no ostali su u bliskim odnosima. Bivši par ima troje djece. Prema američkim medijima Garner je potaknula njegov odlazak na liječenje nakon što je vidjela fotografije na kojima bivšem suprugu dostavljaju pošiljke alkohola.

Ovo je treći boravak  u centru za odvikavanja od alkohola za zvijezdu Batmana, nakon što je na liječenju bio 2001. i 2017.

"Borba protiv bilo koje ovisnosti je doživotna i teška", napisao je na Instagramu. "Borim se za sebe i svoju obitelj".

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije