honorar se poduplao

Glumci serije "Moderna obitelj" dobili tražene povišice

sofia
AFP/Pixsell
29.07.2012.
u 22:00

The Hollywood Reporter piše da će novim ugovom Bowen, Burrell, Ferguson, Stonestreet i Vergara u četvrtoj sezoni dobiti 150 tisuća dolara po epizodi, dok su u trećoj dobivali 65 tisuća.

Zvijezde američke humoristične serije \"Moderna obitelj\" potpisale su nove ugovore o plaćama nakon što je šest glumaca prošli tjedan tužilo televizijsku postaju ABC zbog svojih ugovora.

Sofia Vergara, Ed O\'Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Eric Stonestreet i Jesse Tyler Ferguson predali su tužbu u kojoj su tvrdili da su njihovi ugovori nelegalni te su tražili povišice. Uspjeli su se dogovoriti te će snimanje četvrte sezone serije početi u ponedjeljak. Autor serije Steve Levitan izjavio je da je sretan što je nesporazum riješen.

Pet glumaca tužilo je ABC u utorak tražeći od suca da poništi njihove ugovore koji krše kalifornijski zakon o ugovorima koji traju duže od sedam godina. O\'Neill im se pridružio par dana kasnije. The Hollywood Reporter piše da će novim ugovom Bowen, Burrell, Ferguson, Stonestreet i Vergara za četvrtu sezonu dobiti 150 tisuća dolara po epizodi, dok su u trećoj dobivali 65 tisuća.

O\'Neill, koji je u trećoj sezoni bio plaćen 105 tisuća dolara po epizodi, također je dobio povišicu, ali nije poznato koliku.

U novom ugovoru glumačka postava serije nagrađene Emmyjem također je dobila pravo na mali postotak zarade koju ostvari serija. U zamjenu za povećanje plaće, glumci su pristali snimiti još jednu, osmu sezonu serije kada će im honorari iznositi vrtoglavih 350 tisuća dolara po epizodi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije