tužna vijest

Glumica (47) izgubila bitku s leukemijom, mislila je da se zarazila koronavirusom, a uslijedila je teška dijagnoza

Foto: Instagram
1/5
21.11.2022.
u 10:55

Tužnu vijest o smrti glumica Nicki Aycox na društvenim mrežama podijelila je njezina šogorica Susan Raab Ceklosky. Tešku dijagnozu Nicki je saznala prije dvije godine. Mislila je da je dobila Covid-19 nakon što se jako razboljela, no nakon pretraga doktori su potvrdili da ima leukemiju zbog koje je prošla tepke kemoterapije i transplantacije matičnih stanica

Američka glumica Nicki Aycox poznata po ulogama Meg Masters u "Supernaturalu" i Jaimie Allen u "Dark Blue" preminula je u 47. godini nakon borbe s leukemijom koja joj je dijagnosticirana 2020. godine.

Tužnu vijest na društvenim mrežama podijelila je njezina šogorica Susan Raab Ceklosky. -Moja lijepa, pametna, žestoka, nevjerojatno talentirana i puna ljubavi šogorica Nicki Aycox Raab, preminula je jučer dok je moj brat Matt Raab bio uz nju. Nicki i Matt imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji i definitivno je bila borac, svi koji su je poznavali voljeli su je- napisala je Susan.

Tešku dijagnozu Nicki je saznala prije dvije godine. Mislila je da je dobila Covid-19 nakon što se jako razboljela, no nakon pretraga doktori su potvrdili da ima leukemiju zbog koje je prošla tepke kemoterapije i transplantacije matičnih stanica. Glumica je svoju borbu s bolesti dijelila na društvenim mrežama, a posljednje novosti objavila je u ožujku kada je objavila video u kojem kojem skuplja energiju za pjevanje u bolničkom krevetu nakon kemoterapije.

Inače, Nicki je rođena u Hennesseyju u Oklahomi, a u djetinjstvu je često nastupala na natjecanjima. Kratko je studirala u rodnom gradu, a potom se preselila u Los Angeles kako bi nastavila glumačku karijeru, a snimila je brojne gostujuće uloge u "3rd Rock From the Sun", "USA High" i "Boy Meets World". Snimila je filmove "Zločin + kazna u predgrađu", "Rave McBeth" i "Jeepers Creepers 2".

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Komentara 6

31
3.14zdarija
15:12 21.11.2022.

Ima li smisla, no-očito "teške" (tepke). Omg S, malo mašte, inače Vam ne nedostaje. Lp

Avatar Tombstone
Tombstone
00:03 22.11.2022.

Super poznata???

DU
Deleted user
12:36 21.11.2022.

Što je to "tepke kemoterapije"? Jel to kao repke - reprezentacije, znači tepke = terapije?! Ako je, onda pitanje glasi, na kojoj temi prestaje za....ija ako to nije ni osobna tragedija ove glumice?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije