Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristin Davis (58)

Glumica je prolazila emocionalni pakao: Plakala sam jer su me ismijavali zbog korištenja filera

Foto: Instagram
1/8
12.06.2023.
u 09:28

Zvijezda serije "Seks i grad" Kristin Davis (58) ispričala je kako je pretjerala sa estetskim zahvatima i zbog toga su joj se rugali

U intervjuu koji je dala za "The Telegraph" glumica Kristin Davis (58) otvoreno je pričala o estetskim zahvatima na kojima je bila i zbog kojih sada žali te je priznala u razgovoru kako je "nemilosrdno ismijavana" zbog korištenja filera.

Zvijezda mnogima omiljene serije "Seks i grada" ispričala je kako je često plakala jer su je zbog korištenja filera mnogi ismijavali na društvenim mrežama i to joj je stvaralo veliki stres.  Kristin Davis kaže da zna kako mnogi ismijavaju njezin izgled otkako je koristila filere, a ti zlobni komentari je bole. Opisala je kroz kakav je emocionalni pakao prolazila čitajući komentare na račun svog izgleda.

- Botoks sam počela koristiti prije mnogo godina, a onda sam krenula s filerima. Nekada je to ispalo dobro, a nekada je ispalo i loše. Zbog zlobnih i ružnih komentara znala sam i plakati noćima. Najviše me smeta što se zbog grešaka krive i ismijavaju ljudi koji su se htjeli poljepšati, a ne doktori koji su napravili loš posao - rekla je glumica u intervju za The Telegraph. Ispričala je kako je filere stavila u usta i nije primijetila kako se nešto loše događa sve dok je prijateljica nije upozorila kako joj usta izgledaju čudno. 

VEZANI ČLANCI

- Nitko mi nije rekao da to nije izgledalo dobro. Ali srećom imam dobre prijatelje koji su me na kraju upozorili kako su mi usta čudna dok se smijem. Naravno da to nisam primijetila jer kad se gledam u ogledalo nikada se ne smijem - ispričala je Davis.  

Davis je rekla da je ona, kao i druge slavne osobe, samo vjerovala liječnicima kod kojih je išla na estetske zahvate, a kad bi stvari pošle po krivu i rezultat nije bio dobar javnost je uvijek prstom upirala u nju, a ne u liječnike koji su te zahvate radili. Davis, koja u "Seks i gradu"  glumi Charlotte York Goldenblatt, progovorila je i o dvostrukim standardima ljepote. 

- Teško je živjeti u vremenu kada se očekuje da izgledate mladoliko i izazov je zapamtiti da vi ne morate tako izgledati. Samo internet želi da izgledate mladoliko, ali onda isti ti korisnici na internetu vas osuđuju kada izgledate mlađe - rekla je.

VIDEO Josipa Lisac: 'Jako me boljelo. Još uvijek sam daleko od izlječenja'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
19:00 12.06.2023.

Osuđivali su je zbog izgleda a nisu osuđivali doktore koji su napravili loš posao?! Ženska pamet. Osuđivali su te zbog pameti, jer si prirodnu ljepoticu pretvorila u Jockera iz Batmana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije