Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla prinova

Glumica Jelena Miholjević rodila djevojčicu Adu

Jelena Miholjević
Pixsell
30.03.2010.
u 18:40

Jelena iz veze s redateljem Hrvojem Hribarom već ima 11-godišnjeg sina Bartola, a Ada je plod njezine ljubavi s redateljem Darijem Harjačekom s kojim je u braku već četiri godine.

Glumica Jelena Miholjević jutros je u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik rodila svoje drugo dijete. Malena Ada, kako su joj glumica i njezin suprug redatelj Dario Harjaček dali ime, teška je 3800 grama i dugačka 51 centimetar. Porod je prošao bez ikakvih poteškoća, a nedugo nakon poroda 40-godišnja glumica, poznata po ulozi profesorice Matilde u seriji "Luda kuća" pohvalila se kako se osjećala kao da je na wellnessu, a ne u rađaonici. - Sve je prošlo super, zbilja se osjećam odlično! Imala sam dojam kao da sam na nekom tretmanu a ne u rađaonici i sve to zahvaljujući divnom osoblju - rekla je glumica nedugo nakon što je na svijet donijela Adu. S devet godina mlađim redateljem Jelena je u braku četiri godine, a iz prijašnje veze s redateljem Hrvojem Hribarom ima sina Bartola kojem je 11 godina i koji se veseli dolasku sestrice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije