Marcia Gay Harden

Glumica otkrila: Moje najstarije dijete je nebinarna osoba, sin mi je gay, a kći je rodno fluidna

Foto: Instagram
1/8
15.05.2023.
u 23:00

Marcia Gay Harden na Skup na skupu "Drag Isn't Dangerous: A Digital Fundraiser" je otkrila istinu o svojoj obitelji

Hollywoodska glumica Marcia Gay Harden otkrila je da se njezina djece identificiraju kao queer. Pričala je o tome dok je sudjelovala na skupu "Drag Isn't Dangerous: A Digital Fundraiser" i objasnila je tada zašto se pridružila samom događaju.

- Ono što me pokreće su moja djeca i svatko od njih je poseban na svoj način. Moje najstarije dijete je nebinarna osoba. Moj sin je gay. Moja najmlađa kći je rodno i spolno fluidna. Znate, oni su moja djeca i svaki dan me nauče nešto novo - rekla je slavna glumica na ovom skupu. Skup na kojem je otkrila istinu o svojoj obitelji održan je u Los Angeles kao odgovor na nedavne pokušaje državnih zakonodavaca da zabrane drag showove i nastupe jer navodno nisu sigurni za maloljetnike.

- Jedina stvar opasna kod drag kraljice je koliko su opako zgodne. Ovakvo ponašanje prema njima je širenje neke vrste straha i mržnje među drugim ljudima. Vjerujem da će se ova zemlja boriti protiv toga - istaknula je Marcia. I na svom Instagramu je napisala objavu u kojoj je pozvala svoje pratitelje da podrže LGTBQ zajednicu. - Donirajte koliko možete i pridružite nam se u širenju ljubavi - poručila je

Slavna 63 -godišnja glumica ima troje djece - kćer Eulal (24) te blizance Julitu i Hudson (19) s bivšim suprugom Tadeusom Shellom, poznatim redateljem. Eulal ide majčinim stopama i glumački debi imala je u filmu "Pollock" iz 2000., filmu u kojem je Harden glumila i za koji je dobila Oscara za najbolju sporednu glumicu.

Hudson je rođen 2004. godine i 2018. godine je otkrio da je homoseksualac i od tada se i Marcia aktivno zalaže za prava Javno se predstavlja kao homoseksualac barem od 2018., kada je njegova majka otkrila zašto se borila za LGTBQ zajednice. Julitta je Hardenova blizanka i prema riječima Maricije ona je rodno i spolno fluidna. Julitta je također glumica i dobila je uloge u tri različita projekta. Pojavila se u "Trophy Wife" 2014.godine, "Code Black" 2018. godine i imala je u "Kidding" od 2018. do 2020. godine.

VIDEO Let 3 duhovito komentirao žiri: 'Htjeli su nam se osvetiti'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
10:12 16.05.2023.

...fluidna ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije