lana gojak bajt

Glumica pokazala razliku plana i realnosti obiteljskog druženja, pa otkrila: 'Sledila mi se krv u žilama'

Foto: Instagram
1/26
04.10.2023.
u 23:30

Lana Gojak Bajt i njezin suprug Siniša Bajt roditelji su djevojčice Pine, a ovoga puta odlučili su podijeliti kako su proveli sunčano nedjeljno prijepodne. Gojak je podijelila fotografiju na kojoj njih troje pozira nasmijano u parku Maksimiru.

Domaća glumica Lana Gojak Bajt (39) često govori o obiteljskom životu, a osim toga je i voditeljica podcasta 'Mame kod Lane' u kojem govori o roditeljstvu te životu s djecom danas. Ovoga puta, Lana je na svojem Instagram profilu podijelila jednu anegdotu. 

Glumica i njezin suprug Siniša Bajt roditelji su djevojčice Pine, a ovoga puta odlučili su podijeliti kako su proveli sunčano nedjeljno prijepodne. Gojak je podijelila fotografiju na kojoj njih troje pozira nasmijano u parku Maksimiru. Glumica i suprug nosili su sunčane naočale, a svi su bili odjeveni u sportsku odjeću. U opisu je Lana otkrila kakve su planove Siniša i ona imali za to prijepodne, a nakon toga ispričala i kako je to prošlo s obzirom na njihovu kćerkicu i njezine želje.

- Plan: vožnja bajkom i opušteno prijepodne u Maksimiru uz hranjenje patkica. Realnost: Natezanje oko nošenja kacige, bijeg i potjera po parku od koje mi se krv sledila u venama, svađa i naravno neizbježno cendranje do doma. P.s. Nemoj da mi komentiraš da se patkice ne hrane - napisala je Lana pored fotografija koje možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI

 

 

Inače, Lana je jednom prilikom i u podcastu govorila o tome kako joj je Pina promijenila planove. Tada se radilo o njezinom godišnjem odmoru, a sve je započelo kvarom automobilu.

- Nakon što smo obavili sve pripreme, snimanja, i milijun drugih obveza i mi smo napokon spremni za ljetne akcije! Godišnji nam je započeo kvarom automobila koji nam je poprilično zakomplicirao odlazak na more, da bi odmah po dolasku Pina zaradila crijevnu virozu. Klasika - vjerojatno će reći iskusni roditelji. Zato sad napokon svi troje uživamo u obiteljskim morskim aktivnostima - otkrila je tada. 

VIDEO Uoči obljetničkog koncerta u Areni, Željko Bebek komentirao razlaz s Bijelim dugmetom

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Psychlist
Psychlist
11:53 05.10.2023.

Tako funkcionira velik dio fizike života. Na nama je da pamtimo lijepe stvari i koncentriramo se na njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije