sydney sweeney

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u potpuno prozirnom izdanju, vilice su svima popadale kad su je ugledali

Foto: Profimedia
1/8
21.12.2023.
u 18:30

Sydney je nosila prozirnu odjeću pastelnih nijansi koja malo toga prepušta mašti. Njezina se modna kombinacija sastojala od dekoltiranog prozirnog satenskog topa i suknje u odgovarajućoj boji, a ispod toga nadziralo se bijelo donje rublje.

Mlada glumica Sydney Sweeney (26) pojavila se na premijeri svog novog filma 'Anyone But You' u Australiji, a okupljene je oduševila svojim izdanjem na crvenom tepihu. Naime, Sydney je nosila prozirnu odjeću pastelnih nijansi koja malo toga prepušta mašti. Njezina se modna kombinacija sastojala od dekoltiranog prozirnog satenskog topa i suknje u odgovarajućoj boji, a ispod toga nadziralo se bijelo donje rublje. Njezino provokativno izdanje oduševilo je prisutne, a odjevnu je kombinaciju začinila štiklama s remenčićima oko gležnjeva. Prepoznatljivu plavu kosu ostavila je raspuštenu, a atraktivno izdanje dopunila je parom naušnica i velikim dijamantnim prstenom.

Foto: Profimedia

Inače, zvijezda serije 'White Lotus' tijekom promotivne turneje ovog filma nosila je mnoštvo drugih odjevnih kombinacija koje su privlačile pažnju. Dokazala je da joj pristaju razne modne kombinacije, od ružičastog kaputa do kompleta sa šljokičastim prslukom i odvažne crvene minice. Sweeney je također nosila glamuroznu haljinu na premijeri filma 11. prosinca, pozirajući pored glumačkog kolege Glena Powella u prozirnom srebrnom izdanju s perlicama.

VEZANI ČLANCI

 

Osim atraktivnih odjevnih kombinacija, uz Sweeney se često vežu i brojna pojavljivanja s Powellom, zvijezdom filma 'Top Gun: Maverick'. Međutim, Powell je negirao glasine o njihovoj aferi tijekom gostovanja u emisiji 'Today'.

- Iskreno, ona je jedna od najspektakularnijih osoba koje sam ikada sreo. Ona je stvarno sjajna - rekao je tada.

VIDEO Danijela Dvornik o razvodu kćeri Elle

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
21:28 21.12.2023.

Evi, skupljam vilicu po stanu... ups, pobjegla mi pod kauč...

DM
drazen.muhvic
08:01 24.12.2023.

Taman počeo doručkovati kad vidim ovo i ispade mi vilica.

Avatar Žuti
Žuti
23:27 21.12.2023.

Tužno je što više nitko živ ne zna imena tih glumaca. Nekoć smo znali sve moguće zvijezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije