Naslovi u medijima u susjedstvu

Glumica Tihana Lazović uputila je poruku tabloidima koji pišu o njezinoj navodnoj trudnoći: Prelazi sve granice

Zagreb: Predstavljena nova HTV-ova serija "Područje bez signala"
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
14.12.2022.
u 16:11

Često tako tabloidi pišu, navikne se čovjek. Odmahneš rukom, nekad se dobro nasmiješ, uglavnom ignoriraš. Onda se pojavi s vremena na vrijeme “članak” i naslov koji nije ni smiješan a nije ni za odmahnut rukom, napisala je na Instagramu.

Glumica Tihana Lazović novu objavu na Instagramu je uputila tabloidima koji su u zadnje vrijeme objavili članke u kojima nagađaju kako je trudna. Tihana, koja je u braku s glumcem Branislavom Trifunovićem napisala je objavu na Instagramu u kojoj se osvrnula na ovu temu i podijelila u videu nekoliko naslova koje su zadnje vrijeme o njoj objavili tabloidi u Srbiji.

- Često tako tabloidi pišu, navikne se čovjek. Odmahneš rukom, nekad se dobro nasmiješ, uglavnom ignoriraš. Onda se pojavi s vremena na vrijeme “članak” i naslov koji nije ni smiješan a nije ni za odmahnut rukom. Štoviše, vrlo je opasan, iznimno uvredljiv i prelazi sve granice. Možda ne mogu imati djecu, možda ne želim imati djecu, možda sam bolesna, možda pare želim trošiti na cipele ne na pelene, možda nemam majčinske instinkte, možda silno želim ali se bojim, možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lijena, možda su mi psi draži od djece, možda sam imala 4 spontana pobačaja, možda želim plesati do 5 ujutro svaku večer, možda ne znam što želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje tijelo sada sviđa i ne želim biti trudna, možda nosim traume, možda ne želim prestati pušiti, možda ne želim izmišljati društveno prihvatljive “razloge” zbog čega nisam majka. Zato, od...ite. #mybodymychoice - napisala je glumica koja trenutno snima drugu sezonu serije "Šutnja" redatelja Dalibora Matanića. 

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MT
mačak tom
16:57 14.12.2022.

Žena je ljevičarka i liberalka. Dakle, potomstvo nula bodova. Eventualno jedno dijete. Za više nema snage.

ED
edvardl
17:07 14.12.2022.

Koga više zanima ta srbadija u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije