Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerazdvojni

Godinu dana ljubavne sreće: Kristina Krepela i Marin Miletić zaljubljeno su pozirali na eventu

Zagreb: Cover Style ljetni party
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/10
14.06.2023.
u 13:26

Glumica i saborski zastupnik ne vole u javnosti pričati o svojoj vezi koja je razotkrivena prošle godine u svibnju

Prošlo je godinu dana otkako je javnost saznala za romansu glumice Kristine Krepele i saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića. U svibnju prošle godine uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Maksimirom i od tada je ovaj par nerazdvojan, i iako ne vole pričati o svojoj ljubavi na javnim događanjima na kojima se pojavljuju ne skrivaju koliko su zaljubljeni i jedno drugo ne ispuštaju iz zagrljaja.

Tako je bilo i sinoć kada su se pojavili na  Cover Style ljetnom partyju gdje su dobro raspoloženi i nasmijani rado pozirali fotoreporterima. Kada se za njihovu ljubav doznalo zamolili smo glumicu za komentar. 

- Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju - kazala nam je kratko prošle godine Kristina Krepela. Isti stav je imao i Marin Miletić, ali zato na društvenim mrežama kroz međusobnu komunikaciju ne skrivaju koliko se vole. Nakon što su Kristini prošle godine hakirali Instagram profil, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s draga.  

VEZANI ČLANCI

- Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti ovakvu jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnji- napisao je Miletić dok je Krepela na fotografiji koju je objavio, pozirala s krunom na glavi.
Kada je Kristina Krepela objavila fotografiju na kojoj je pozirala u donjem rublju Marin je napisao poduži komentar u kojem se divi njezinoj ljepoti i talentu.

- Moram i ovo napisati: predivna si Kristina. I ne samo u svojoj fizičkoj ljepoti, u svojoj nevjerojatnoj talentiranosti i kreativnosti, u svojoj glumi, ti si vrsna umjetnica, nego - što znaju svi koji te poznaju, predivna si iznutra. I to je ono ustvari što je kod tebe ljepše i od tvoje vidljive ljepote. Predivna si u svemu onome što te čini tako posebnom. Hvala Nebu da nas je spojilo. Radi, stvaraj, leti, uživaj i ostani - svoja - poručio je tada Miletić svojoj odabranici.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik

Komentara 1

SE
serim
09:45 18.06.2023.

Nisu oni u vezi godinu dana, nego puno duže od toga. Od 2021. godine još. Tad je samo izašlo u javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije