imao je 16 fraktura

Godinu dana nakon stravične nesreće poznati plesač stao pred kamere: 'Bilo je užasno teško to prihvatiti'

Foto: RTL Exkluziv
1/6
07.02.2022.
u 11:02

Alen Sesartić imao je 16 fraktura, od struka nadolje bio je oduzet, a zbog lošeg fizičkog stanja postao je i depresivan

Prometna nesreća koja se 5. siječnja prošle godine dogodila tada 39-godišnjem talentiranom i svjetski poznatom plesaču Alenu Sesartiću urezala je bolne uspomene. Naime, nakon što je njegov poznanik izgubio kontrolu nad vozilom, sletjeli su s ceste, a on je slomio osam rebara, zdjelicu na četiri mjesta i tri kralješka te je jedno vrijeme bio oduzet od struka na dolje.

Godinu dana nakon nesreće Alen se vratio plesu i progovorio o agoniji koju je prolazio nakon nesreće u kojoj su ga sekunde dijelile od tragičnog ishoda. 

– Nije bilo lako, bilo je užasno teško to prihvatiti i smjestiti ovdje jer glava je čudesna. Znači, ako ne posložiš sebi u glavi neke stvari da su takve kakve jesu, odeš na dno. Ja sam se digao iz pepela kao Feniks i pobijedio samog sebe i sve što me ugrozilo tu kobnu večer – prisjetio se Alen pred kamerama Exkluziva. 

Imao je 16 fraktura, od struka nadolje bio je oduzet, a zbog lošeg fizičkog stanja postao je i depresivan. No, volja i želja za oporavkom nikada ga nisu napustile. Samo mjesec dana nakon nesreće počeo je hodati, a danas, godinu dana poslije, Alen pleše i skače u visokim potpeticama od 15 cm. 

Foto: Facebook/TS Auris
– Moram biti iskren, još uvijek se nisam susreo s dionicom gdje sam doživio nesreću, nisam još spreman. I ovdje kad uđem u auto kažem vozaču: ''Molim te 20 na sat ako treba.'' Jednostavno nisam spreman, a kad budem, napravit ću to – izjavio je Alen koji je svoju profesionalnu karijeru započeo u Splitu i to sa samo 17 godina kada je radio koreografiju za Doris Dragović i pjesmu ''Kralj''. 

Snimao je spotove, reklame te koreografirao koncerte i surađivao s mnogim estradnim imenima poput Severine, Nine Badrić, Danijele Martinović, Maje Šuput, Nede Ukraden te s Andreom Šušnjarom. Nakon što je stradao, svi su mu pisali poruke sa željama za ozdravljenje i htjeli su znati kako je. Međutim, zbog hematoma koji je zadobio i amnezije kao posljedice, nije se sjećao njihove podrške neko vrijeme.

Foto: Facebook/TS Auris
Kao jedini Hrvat nastupao je i s Lady Gagom na njezinu koncertu u Parizu 2016. godine, a prisjetio se i razlika u showbusinessu u inozemstvu i kod nas. – Nije vani kao ovdje. Ti nemaš pristup njima, nema komunikacije, nema obraćanja, nema selfieja, nema toga. Dođeš, odradiš svoj posao za koji si plaćen. Hvala i doviđenja – kazao je plesač koji se trenutačno priprema za veliki Vannin koncert u Areni Zagreb.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: ''Plitko i površno''

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije