pomirili se

Goluža izgladio odnose s Angelinom: Pozvala me na svadbu

udar-novi
Foto: AFP
1/2
24.08.2012.
u 19:04

Žao mi je, ne mogu doći jer imam svojih obaveza, ispričao se rukometni izbornik

Hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža izgladio je odnose s hollywoodskom glumicom Angelinom Jolie koja ga je kritizirala zbog izjave o Oluji nakon utakmice sa Srbijom na Olimpijskim igrama.

− Javila se, pozvala me na svadbu, ali žao mi je, ne mogu otputovati jer imam svojih obaveza, tako da neću moći doći − ispričao je Goluža Anteni Zagreb. Goluža je također otkrio kako mu smeta što svi neprestano nastoje umanjiti uspjeh reprezentacije.

− Mnogo se toga pričalo i pokušavalo se umanjiti taj uspjeh, ali mi nemamo pravo reći: "Idemo uzeti zlato!" To bi bilo prebahato od nas. Sam odlazak na Olimpijske igre san je svakoga sportaša, a kamoli osvojiti jednu od medalja − rekao je Goluža koji je komentirao i odlazak Ivana Balića iz Zagreba u madridski Atletico.

− Atletico Madrid ostao je bez srednjega igrača i sigurno je tražio adekvatnu zamjenu na toj poziciji. Ivano je bio slobodan igrač i, naravno, takav klub treba takvoga igrača − kaže Goluža.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar sultan46
sultan46
19:18 24.08.2012.

I men je zvala i ja sam odgodio,,ponajem goluzu osobno ve 20 godina,,ako je on stupio snjom u kontakt ja odma k... na panj a i ovaj interviju na telefonu mi bas ne lici na njegov glas,,,a sbi angelina zvala jednoga goluzu hehehehe smjijesno.

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:26 24.08.2012.

Mediji daju joj preveliku minutažu, tko je uopće ona da bi njezini stavovi i dolasci u Hrvatsku bili relevantni. Angelini nema nikakve razlike između Hrvatske i Burkine Faso ili Kambodže - što se mene tiće nije dobrodošla ovdje, a njezine stavove je lako razumjeti kad vidimo s kim radi i surađuje.

Avatar El Indio
El Indio
19:31 24.08.2012.

Ma ona je glupa, sad se pocela mjesat i u sport zbog rijeci "Oluja" Ona sigurno nema pojma ko je Goluza, prijatelj joj Rade to nagovorjo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije