Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Barceloni

Goran Bogdan objavio snimku urnebesnog okršaja s vratima ispred kafića, spasila ga konobarica

Foto: Instagram
1/7
11.03.2023.
u 09:41

Glumca je snimao netko iz njegovog društva, a snimke objavljene na njegovom profilu nasmijale su mnogobrojne pratitelje među kojima su i njegovi kolege Tarik Filipović i Luka Peroš.

Glumac Goran Bogdan (42) trenutno boravi u Barceloni, a svojim pratiteljima na Instagramu to je otkrio urnebesnom snimkom koja je nastala ispred jednog ugostiteljskog objekta. Naime, Bogdan je namjeravao ući u kafić, no njegov ulazak nije prošao baš glatko. Problem su stvorila staklena vrata koja Bogdan nikako nije mogao otvoriti. Njegovu muku skratila je konobarica koja mu je pritekla u pomoć i otvorila vrata.

No, nevoljama nije bio kraj. Bogdan je i na izlasku imao problem s vratima, a iako ih je na sve načine pokušao otvoriti na kraju mu je opet pomogla konobarica s izlaskom. Glumca je snimao netko iz njegovog društva, a snimke objavljene na njegovom profilu nasmijale su mnogobrojne pratitelje. "Treba jače gurati", "Volim ljude koji se ne stide svojih blamova", "Trebao si otkinuti ovo lijevo krilo i ući kao gospodin", samo su neki od komentara na Instagramu, a glumčevu borbu komentirao je i Tarik Filipović, koji je napisao "Pa zemo mili" i dodao nasmiješeni emotikon. Javio se i glumac Luka Peroš koji već godinama živi u Barceloni.  "Glavom, brate, glavom", poručio je Bogdanu. 

Inače, na Netflixu je ovaj tjedan objavljena nova romantična komedija 'Faraway', a jednu od glavnih uloga igra upravo Goran Bogdan. U filmu igra i Naomi Krauss (56), a radnja se odvija u Lijepoj Našoj. Radi se o priči koja prati Zeynep, ženi koja je potpuno nezadovoljna životom nakon smrti majke.

Glavna junakinja zbog toga bježi na otok kako bi započela novi život u kući koju je njezina majka kupila davno prije. Zeynep se nada da će na otoku pronaći mir i odmoriti se, no ne računa na Josipa, muškarca koji i dalje živi na imanju njezine majke. 

Film je sniman u Hrvatskoj, na otocima Braču i Šolti te je prepun prizora hrvatskog krajolika. U nekoliko scena pojavljuju se i goli glumci. 'Faraway' traje sat i 49 minuta, a već u prvim kadrovima mogu se vidjeti hrvatski otoci.

U filmu se govori hrvatskim, njemačkim i engleskim jezikom, a u ostalim ulogama u filmu našli su se Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gliz i Davor Tomić. Redateljica filma je Njemica Venessa Jopp. 

VIDEO Mojmira Pastorčić otkrila što se dogodilo u RTL Direktu: 'Nemam bjesnoću'

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:42 11.03.2023.

Interesantno kako se Filipovic i ostali žohari šlepaju uz Gorana Bogdan,zaboravio sam Lajlu frajlu Filipovic.

MI
Misko12
10:56 11.03.2023.

To mu je od žuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije