OBITELJSKO SLAVLJE

Goran i Nives Ivanišević podijelili predivnu vijest, nisu mogli sakriti sreću: 'Volimo te, budi zauvijek sretan'

Foto: Instagram screenshot
1/14
08.09.2024.
u 14:58

Goran i Nives Ivanišević podijelili su divnu vijest, naime, njihov sinčić Oliver proslavio je šesti rođendan, a kako su ga proslavili - doznajte u nastavku teksta

Sin umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića i njegove supruge Nives Ivanišević, Oliver proslavio je šesti rođendan! - Kud leti to vrijeme. Kako sam veliki već. Sve najbolje - pisali su pratitelji Nives Ivanišević ispod objave na društvenoj mreži Instagram. Podijelila je fotografiju skladne obitelji.

Na gumenjaku su pozirali suprug Goran Ivanišević i njegov sin iz prvog braka, Emanuel, te Nives i Oliver. Svi su bili odlično raspoloženi i uživali su u morskim radostima. Za nekoliko dana obitelj ponovno slavi jer će Goran proslaviti 53. rođendan. - Najmlađi i najslađi naš Oli, želimo ti najsretniji veliki šesti rođendan! Budi nam zauvijek ovakav, sretan, bezbrižan, malo lud, zaigran, zdrav i naš. Volimo teeeee! - napisala je ponosna Nives na svog malenog mezimca

Na istoj društvenoj mreži svojevremeno je prokomentirala i planiraju li Goran i ona još djece. - Odmah ova teška pitanja (ima ih nekoliko istih, pa da se riješim). Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem 3! - napisala je lijepa brineta. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/20

 

Podsjetimo, par vjenčano u tajnosti u prosincu 2017., a tri mjeseca kasnije potvrdili su da im stiže dijete. Da su u vezi doznalo se u jesen 2016., a nedugo zatim na njezinoj je ruci zablistao prsten. Zaruke tada nisu htjeli službeno potvrditi. Među Goranom i Nives je 11 godina razlike, no oboje su na "istoj valnoj duljini" te im to ne predstavlja nikakvu prepreku u skladnom odnosu. Osim Emanuela, Goran iz prvog braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber

 

VIDEO Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Komentara 2

Avatar Aurel
Aurel
16:06 08.09.2024.

znači od nedavno u vijesti spada i datum nečijeg rođndana? pa će tako točno za godinu dana biti "vijest" da je dijete navršilo 7 godina... pa onda za godinu dana - nova "vijest" - 8. rođendan. "vijesti" k'o u priči!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije