Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikings: Valhalla

Goran Višnjić pokazao kako izgleda njegov lik u novoj sezoni Netflixove hit serije

Holivudski glumac Goran Višnji? uživa u rodnom Šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/8
04.07.2024.
u 14:05

Višnjić je utjelovio lik Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. Na Instagramu se pohvalio isječcima i otkrio kako njegov lik izgleda u seriji

Šibenski glumac Goran Višnjić igrat će jednu od glavnih uloga  novoj sezoni serije "Vikings: Valhalla", koja izlazi za tjedan dana na Netflixu.

Višnjić je utjelovio lik Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. Na Instagramu se pohvalio isječcima i otkrio kako njegov lik izgleda u seriji.

Podsjetimo, povijesna dramska serija koju je kreirao Jeb Stuart za Netflix nastavak je kultnog filma koji je stvorio Michael Hirst. Opisuje herojske avanture nekih od najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli - legendarnog istraživača Leifa Erikssona (Sam Corlett), njegove vatrene i svojeglave sestre Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) i ambicioznog nordijskog princa Haralda Sigurdssona (Leo Suter).

Treća sezona serije snimala se prije dvije godine u Dubrovniku i Šibeniku. 

Inače, Višnjić je glumio u nizu stranih TV serija, uključujući Hitnu službu, Drakula, Extant, Red Widow i Timeless, a u još jednoj Netflixovoj uspješnici “Santa Clarita Diet” glumio je srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića. U njoj Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume bračni par Sheilu i Joela Hammonda čiji se život promijeni kada se Sheila zarazi virusom od kojeg postane zombi. Baš u to vrijeme Višnjić je s obitelji odlučio preseliti iz Amerike u Europu nakon 20 godina. Naime, do tada je s obitelji živio između kalifornijskih gradića Santa Monica i Palos Verdes, no nakon snimanja "Generala" donio je novu odluku.

GALERIJA: Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Holivudski glumac Goran Višnji? uživa u rodnom Šibeniku
1/119

Sa suprugom Evom, kćeri poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka iza sebe ima dvadeset i tri godina braka, a oni i njihova djeca Tin (17), Vivien (14), Vigo (12) i Lana Lourdes (17), čija je majka Šibenčanka Mirela Rupić, preselili su se 2020. u Veliku Britaniju na jugozapad Engleske. Otkrio je jednom prilikom Višnjić kako se s obitelji odlučio preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani, a kuću su pronašli u Cornwallu.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Višnjić se u Ameriku odselio još 1999. godine u namjeri da ostvari svoj američki san i sa suprugom Evom započne novi život u Kaliforniji. Iako živi van Hrvatske, Višnjić s obitelji često posjećuje svoj rodni grad, pa je u Šibeniku i ovih dana, baš u vrijeme Međunarodnog dječjeg festivala. Na ulicama Krešimirovog grada snimljen je u društvu producenta HNK u Šibeniku Željka Kolopera Keke. 

VIDEO: Rim Tim Tagi Dim 'zapalio' Muzej suvremene umjetnosti na proslavi 65. rođendana Večernjeg lista

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:14 05.07.2024.

Upropastit će seriju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije