Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI

Zaljubljeni saborski zastupnik objavio je novu fotografiju s djevojkom: Ljubav u zagrebačkom tramvaju

Zagreb: Kristina Krepela i Marin Miletić stigli na rođendan podcasta "Putem oblaka"
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/14
04.07.2024.
u 10:17

Prije dvije godine u svibnju javnost je saznala za vezu glumice Kristine Krepele i političaraMarina Miletića i nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić ne skriva koliko je zaljubljen u glumicu Kristinu Krepelu i često na društvenim mrežama dijeli situacije iz njihovog života. Sada je objavio fotografiju njih dvoje dok se voze u tramvaju i napisao je: Ljubav u zagrebačkom tramvaju. Često o svojoj odabranici piše na društvenim mrežama i prije nekoliko dana napisao je koliko je Kristina nevjerojatna žena. 

- Ne vjerujem u slučajnosti. Nikakve i nigdje. I nekada ne razumiješ zašto baš to nešto tebi je tako, ali tu se u mom životu očituje vjera. Potpuno pouzdanje da će biti dobro. Da unatoč svoj težini koja se sruši na tvoja leđa već je odabran trenutak kada ćeš biti izbavljen iz nevolja. Samo treba ustrajati. I ne predati se sjenama. Nevjerojatna je ova žena. Hrabra kao četiri Sljemena i tri moje Učke. Uvijek svoja. Posebna. Radost moja velika - napisao je nedavno Miletić na Instagramu i objavio fotografiju s Kristinom. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI

Prije dvije godine u svibnju javnost je saznala za vezu glumice i političara i nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu bili tada raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojim nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije. 

GALERIJA Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Zagreb: Kristina Krepela i Marin Miletić stigli na rođendan podcasta "Putem oblaka"
1/119

Objavili su tako početkom godine i kako su na neobičan način zakoračili u 2024. godinu.  - Prvo novogodišnje kupanje. U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti. Dragi naši sretna nova godina - poželio je svojim pratiteljima na Instagramu Miletić. Kristina je u svojoj objavi dodala i video i pokazala kako pliva u moru te je napisala: - Prvo kupanje u 2024! Neka bude godina u kojoj mir vlada svijetom a smijehom se ori svaka soba. Neka čuda budu svakodnevna pojava a ljubav neka ispunjava sva srca. Neka nam je svima radosna i čarobna 2024. godina!  Vidjet ćete, bit će to jedna lijepa, važna i čarobna godina.

Komentara 1

LJ
Ljeto2023
11:00 04.07.2024.

Baš me zanima što je ta žena napravila u životu da je hrabrija od Sljemena, Učke (koje glupe usporedbe) ...ponosna...i što sve nije napisao Ne sjećam se da je negdje ostvarila zapazeniju ulogu..znamo o njoj više od kad se pišee o njihovoj ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije