dirljiva gesta

Gospodin Savršeni otkrio što ga je dočekalo na školskoj ploči kada je došao na posao

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/15
30.10.2022.
u 20:40

Ovogodišnji Gospodin Savršeni, Toni Šćulac otkrio je da se radi o crtežu na kojem se nalaze zaljubljeni muškarac i žena, a pored je pas te inicijali imane njega, njegove djevojke i njihovog psa.

Ovogodišnji Gospodin Savršeni, znanstvenik Toni Šćulac na svojim je društvenim mrežama otkrio kako ga je nepoznata osoba iznenadila dirljivom gestom. Toni je na svojem Instagram storyju objavio jedan crtež koji ga je dočekao na školskoj ploči. 

Radi se o crtežu na kojem se nalaze zaljubljeni muškarac i žena, a pored je pas. „T+S+K“, piše pored crteža, a sudeći prema onome što je nacrtano, slovo T označava ime Toni, slovo S označava ime Stankica, a slovo K psa Kiću. Tonija je ova gesta toliko raznježila da ju je odmah podijelio s pratiteljima. Pored je označio svoje djevojku, pobjednicu treće sezone Stankicu Stojanović

- Povratak u školu – napisao je pored fotografije.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, par se upoznao u showu 'Gospodin Savršeni' gdje je Toni izabrao Stankicu za pobjednicu. Nakon showa priznali su da su krenuli odvojenim putevima, no svojem su odnosu odlučili dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja.  

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio si je život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije