Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI ŠĆULAC

Gospodin Savršeni otputovao u Tursku pa otkrio što ga je iznenadilo: 'Ovo je jako čudno'

Foto: RTL
1/8
02.03.2024.
u 22:30

Toni je na Instagramu napisao da drži i sluša predavanja na sveućilištu Izmir Bakrça, a ono što ga je začudilo bilo je pakiranje vode u Turskoj

'Gospodin Savršeni' i doktor fizike Toni Šćulac često putuje po Europi, gdje radi kao gostujući profesor. Nakon što je bio u Latviji i Kini, sada je u Turskoj, gdje je također održao predavanje, a fotografije je objavio na Instagramu. 

Otkrio je na Instagramu da drži i sluša predavanja na Sveučilištu Izmir Bakrçay. Pokazao je što ga je začudilo ondje. 
"Jako čudna pakiranja vode u Turskoj", napisao je Toni. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, toni je prošle godine prekinuo vezu sa Stankicom Stojanović, svojom odabranicom iz showa. - Jedine detalje koje želim reći vezano za prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu 'Gospodin Savršeni'. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti. No svjestan sam i toga da sam rekao nakon što završim s realityjem da me ne zanima svijet showbiznisa i da ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ja sam jedan običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je to sve zanimljivo, ali mene to osobno više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti – kazao nam je 32-godišnji Toni. 

VEZANI ČLANCI: 

Par se upoznao u trećoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" u kojoj je ovaj splitski profesor bio Gospodin Savršeni. O svojoj ljubavi nakon završetka showa govorili su na društvenim mrežama, a Stankica je jednom prilikom na Instagramu napisala nekoliko misli o vezi na daljinu.

"Većinski susreti planiraju se strateški. S vremena na vrijeme dogodi se i pokoji ishitreni jer je želja jača. Kad vam sljedeći put ne odgovore na poruku, a vi se potrudite da nađete opravdanje, kad prihvatite 'nemam vremena' kao argument, iako to uglavnom ukazuje na različite prioritete... Željela sam prijeći 240 kilometara zbog 24 sata. Učinio je i on isto tko zna koliko puta", napisala je tada, a sada je izgleda njihovoj ljubavi došao kraj. Na Instagramu je Stankica objavila kako se seli, ali ne seli se iz Banje Luke u Tonijev Split nego u stan koji je samo 500 metara udaljen od stana u kojem je dosad živjela u Banjoj Luci. 

VIDEO: Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije