Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač se nije pojavio na sudu

Grdović: Ne pijem i trčim, ali uskoro moram na operaciju

grdović
14.01.2010.
u 15:39

Zbog nasilja i divljanja u pijanom stanju, Grdovića su Brankica i brat Paolo prvi put prijavili u svibnju, a posljedica te prijave bila je uvjetna presuda Grdoviću na osam dana zatvora ako ne ponovi isto djelo.

“Žurni postupak, Grdović Mladen. Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji.” Ovo su dvije natuknice s ročišnika na Prekršajnom sudu u Zadru na kojem se prekjučer Mladen Grdović, zadarski pjevač, nije pojavio. Njega je za obiteljsko nasilje potkraj studenoga prijavila supruga Brankica zbog verbalnog maltretiranja u alkoholiziranom stanju, i to drugi put prošle godine.

Nisam maltretirao ženu

Zbog nasilja i divljanja u pijanom stanju, Grdovića su Brankica i brat Paolo prvi put prijavili u svibnju, a posljedica te prijave bila je uvjetna presuda Grdoviću na osam dana zatvora ako ne ponovi isto djelo. No, Grdović je potkraj studenog ponovno prijavljen. Na dan prvog ročišta bio je, podsjetimo, na psihijatrijskom odjelu zadarske bolnice. Pristao je na odvikavanje od alkohola.

Nekoliko dana liječio se u bolnici i potom javno izrekao kako je rekao zbogom bevandi, opovrgavajući da je maltretirao suprugu Brankicu. To tvrdi i danas, a nedolazak na raspravu, na kojoj će se odrediti hoće li Grdović u zatvor, jučer nam je opravdao svojim obvezama.

– Prestao sam piti i Brankica je jako zadovoljna. Više ne pijem ni lijekove, samo vitamine. Sada sam u dobroj formi i čak trčim po dva sata u parku u Zadru. Sada imam problema s koljenima te ću morati uskoro na operaciju – rekao nam je Mladen Grdović ističući da je i u sve boljoj pjevačkoj formi.

– Album mi ide odlično, a i poziva je sve više. Uskoro ću u Austriju, ali i u Slovačku, gdje sam pozvan pjevati slovačkom predsjedniku Gašparoviču.

Uvijek neki show


– Sve mi se čini bolje nego prije – rekao nam je Mladen te dodao da će nastupiti i s prijateljem Duškom Lokinom, Zadraninom kojega je nedavno australska policija privela jer je slučajno ostavio torbu u zračnoj luci.

– S Duškom je ka' i sa mnom, uvik neki šou – zaključio je Grdović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije