Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rafaela šipek

Gršina supruga prvi put pred kamerama: 'Život nam se promijenio, ali nekako smo prizemljeni oboje'

Foto: Screenshot Nova TV
1/14
30.01.2024.
u 21:00

Najveća podrška mu je zasigurno njegova supruga Rafaela koja se do sada "skrivala". Sada je bila prvi put pred kamerama gdje je otkrila koliko im se život promijenio

U moru brojnih nagrada i nominacija, Grgo Šipek Grše (28) nedavno je dobio i Cesaricu Digitalni Bestseller, što je priznanje za izvođača s najvećim brojem streamova novih pjesama na glazbenim servisima tijekom protekle godine.

Njegova pjesma "Mamma Mia" na YouTubeu ima 20 milijuna pregleda, a Grše je zbog ovog hita postao jedini Hrvat na Billboardovoj ljestvici slušanosti. 

"Osjećaj je predivan i stvarno sam, evo ponosan na sebe i na ekipu i ovo je sigurno pečat neki na naš rad. Pogotovo to što je nagrada publike, to još više znači", smatra Grše.

VEZANI ČLANCI

Najveća podrška mu je zasigurno njegova supruga Rafaela koja se do sada "skrivala". Sada je bila prvi put pred kamerama In Magazina gdje je otkrila koliko im se život promijenio.

"Promijenio se, ali nekako smo prizemljeni oboje, koliko on, toliko ja. Promijenio se, ali ništa drastično", izjavila je. Inače, par ne govori puno o svom privatnom životu. 

Nedavno je bio gost našeg video intervjua gdje nam je pričao o nadolazećem koncertu 10. veljače u Domu sportova.

- Iskreno, toliko sam zatrpan obavezama da nemam kad razmišljati o tome. Što se koncert više bude približavao, sigurno će i uzbuđenje biti veće. Nakon dvije Tvornice prilika je da sve dignemo na viši nivo, pogotovo jer je taj zadnji singl "Mamma Mia" prošao super. Bit će sve dosta profesionalnije, predstavit ću i nove pjesme, bit će i gostiju, ali i nekih iznenađenja, kazao nam je Grše koji je lani bio na vrhovima top-lista s pjesmom "Mamma Mia". 

1/13

- To nije bilo namjenski. Kada smo radili pjesmu "Mammu Mia", nismo je radili da bude najpopularnija pjesma. Sve je nastalo spontano, iz ljubavi. Prvi album bio je hip-hop, i malo sam se zasitio tog zvuka. Ovim singlom htio sam se približiti tom modernom španjolskom ili talijanskom zvuku koji paše uz naše podneblje. Pretpostavljali smo da će pjesma dobro proći, ali nismo očekivali toliki uspjeh. Stvarno nam je svima bio šok, kazao je Grše, koji se u razgovoru dotaknuo i odrastanja, privatnog života, ali i utjecaja na mlade.

- "Badr Hari" je pjesma koja je nastala 2015. godine i bila je bomba. S njom se sve preko noći promijenilo, ona mi je otvorila sva vrata. Iskreno, ta je pjesma nastala pod utjecajem Dječaka i Kiše metaka i meni je bila humoristična. Da nema moje glazbe, ljudi koji su labilni svakako bi se spopali na nekom drugom mjestu, mislim da ta glazba neće inspirirati ljude na krivi put. Sve kreće od obitelji i odgoja. Meni je sve to zafrkancija i ne mislim da je to toliko utjecalo na mlade, rekao je Grše. Što nam je još kazao triljski reper, pogledajte u intervjuu. 

VIDEO Grše: ''Moje pjesme su zafrkancija, ne vjerujem da će nekoga potaknuti na krivi put'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije