nisu mogli vjerovati

Grupa Pravila igre o neugodnoj sceni u šoping centru: 'Optužili su nas da pljačkamo, došla je policija'

Pravila igre
Foto: Petar Begović
1/14
24.12.2021.
u 14:30

- Optužila su nas da pljačkamo shopping centar i rekli da izvadimo sve iz kofera, iz gepeka. I sad ja krenem otvarati gepek, vidiš božićne majice što je indikativno da sam možda opljačkao shopping centar - ispričali su za In Magazin.

Bend Pravila igre nedavno je objavio svoju prvu božićnu pjesmu 'Sretan Božić ljubavi', a sada su ispričali i neugodnost koja im se dogodila na snimanju spota. Članovi benda dio spota snimali su navečer u jednom shopping centru, a nakon što su sve snimili i pospremili dočekali ih je policija. - Optužili su nas da pljačkamo shopping centar i rekli da izvadimo sve iz kofera, iz gepeka. I sad ja krenem otvarati gepek, vidiš božićne majice što je indikativno da sam možda opljačkao shopping centar, onda vidiš gitaru. Ok, to nisam mogao ukrasti u centru, onda im je postalo sumnjičavo: fakat dečki vi snimate spot?! - ispričali su za In Magazin. 

Pravila igre su otkrili da imaju i novog članak benda, basista Dinka Hajtića. Publika ga je mogla upoznati na koncertima, ali i u njihovom novom spotu. Dinko se, kažu odlično uklopio u bend. - Inače je medicinski tehničar, ako nekome pozli na pozornici, imamo odmah rješenje - šale se. 

Inače, novu pjesmu benda potpisuje bračni par Buljan, a u spotu je glavnu ulogu imala plesačica i koreografkinja Anja Bijelić, ali i pas frontmena Ivana Pezića Lex. Radi se o veseloj i brzoj pjesmi. Dodajmo još da su Pravila igre domaćoj javnosti se predstavila 2015. godine s pjesmom 'Nebo na mojoj strani' koju je publika brzo zavoljela.

VIDEO Gibonni s velikim bandom predstavio Zadranima "U po' ure"

 

Ključne riječi

Komentara 2

JA
JaSamCovjek
14:37 24.12.2021.

Dečki pustite, ne brinite, naravno da ne vjerujemo medijima. Samo naprijed, radite vrhunsku glazbu, samo tako nastavite. Svako dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije