Uskoro i koncert

Gužva u centru Zagreba na potpisivanju novog albuma grupe Silente

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/11
06.06.2018.
u 10:28

U Music Shop došli su predstaviti svoj treći album, Malo magle malo mjesečine koji je od jučer na policama trgovina.

U Aquarius Music Shopu u zagrebačkoj Varšavskoj ulici već pola sata prije najavljenog potpisivanja albuma grupe Silente stvorio se red obožavatelja i obožavateljica koji su htjeli svoj primjerak novog CD-a Malo magle, malo mjesečine.

 

Brojni fanovi s oduševljenjem su dočekali dubrovačke glazbenike koji su se jučer prvi puta pojavili u javnosti nakon ponovnog okupljanja početkom godine. U Music Shop došli su predstaviti svoj treći album, Malo magle malo mjesečine koji je od jučer na policama trgovina.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Potpisivali su se albumi, majice, karte za njihov koncert u Domu sportova, autogram karte i sve čaga su se obožavatelji uspjeli dohvatiti, uključujući i skripte, račune... Preko dva sata fanovi su stizali u Music Shop i družili se s omiljenim glazbenicima, a mnogi su prevalili i velik put da ih vide.

Materijal s Malo magle, malo mjesečine nastao je 2015. godine, kada se bend zaustavio usred uvježbavanja i priprema za snimanje. U prosincu 2017. bend opet ulazi u studio, dovršava započeto te dodatno nadopunjuje materijal nekim novim stvarima. Autori 14 pjesama s albuma su Sanin i Tibor Karamehmedović, a bend je snimao u sastavu Tibor Karamehmedović - gitare, Sanin Karamehmedović - bas, Ivuša Gojan - bubnjevi, Doris Kosović -vokal i Šimun Končić - klavijature. Album je sniman u studiju Morris u Zagrebu, a produkciju potpisuje frontmen benda Tibor Karamehmedović.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

 

S novim albumom bend je objavio i novi singl. Pjesma Nije išla u detalje službeni je singl s novog albuma i označava kraj sukcesivnog objavljivanja pjesama na društvenim mrežama koje je bend označavao rednim brojem i hash tagom #malomaglemalomjesecine. Ostatak neobjavljenih pjesama može se preslušati isključivo kupnjom albuma ili na službenom online streaming servisu Deezer. Bend je najavio i veliki koncert u Domu sportova u Zagrebu 10. studenog 2018.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije