sutra u 11

Hana Huljić objavila novost na Instagramu, obožavatelji oduševljeni: 'Bravo, ljepoto'

Foto: Jadran Babić
1/8
07.02.2022.
u 13:08

U ponedjeljak je glazbenica Hana Huljić na svom Instagramu objavila najavu koja je oduševila njezine pratitelje

Glazbenica Hana Huljić (31) trenutačno se nalazi u slatkom iščekivanju prinove sa splitskim pjevačem Petrom Grašom (45), no unatoč tome još je uvijek posvećena svojoj karijeri. U ponedjeljak je tako na svom Instagramu objavila najavu koja je oduševila njezine pratitelje. 

"Sutra u 11 sati premijera je nove pjesme Colours na mom YouTube kanalu", pohvalila se Hana uz nekoliko najavnih kadrova iz novog spota. Sudeći prema komentarima ispod objave, Hanini obožavatelji s nestrpljenjem čekaju izlazak nove pjesme.

"Napokon", komentirala joj je kolegica Mia Dimšić, a svoje oduševljenje nisu krili ni drugi. "Bravo ljepoto", pisali su joj u komentarima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

A osim na izlazak nove pjesme, Hana je trenutačno fokusirana i na vjenčanje koje će se održati za manje od dva tjedna u Splitu. Bračne zavjete par će prvo izmijeniti 19. veljače u crkvi, a intimnoj ceremoniji prisustvovat će samo najuži članovi obitelji i kumovi. Uz Hanu Huljić stajat će dugogodišnja prijateljica Domenica Žuvela, dok će Graši biti kum proslavljeni košarkaš Dino Rađa. 

Nakon intimne proslave Hana i Grašo planiraju i još jedno veliko slavlje u Splitu krajem ljeta, nakon što Hana rodi, na koje će biti pozvano čak petstotinjak uzvanika.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: ''Plitko i površno''

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:59 07.02.2022.

Ako gospodična ima obožavatelje na instagramu, koji je ažurno prate, zašto mislite da je ista bitna čitateljima ovog portala? Isto vrijedi i za modnu mačku, frustriranu pokosicu, razvaljenog šprajca, danijelu dvornik i sve ostale muške i ženske posvuduše.

DU
Deleted user
11:00 08.02.2022.

proljev cu dobit vise od te hane, vjekoslave, toncija i gejcine grase

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:38 07.02.2022.

Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije