u restoranu Adriatic

Hana i Grašo slavili krštenje kćeri Albe, na velikom slavlju bili brojni poznati uzvanici

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/21
19.02.2023.
u 21:17

Pozivnice za veliko slavlje stigle na adrese čak 200-tinjak uzvanika među kojima su i brojne poznate osobe, a iako je većina uzvanika s estrade goste su ovog puta goste su zabavljali gitarist Bane Kljajić i još dva regionalna glazbenika, Rajko i Bane (R&B)

Hana Huljić (32) Petar Grašo (46) u nedjelju navečer okupili su brojne prijatelje kako bi proslavili krstitke malene Albe koju su krstili još u petak u Splitu. Na proslavu koja je bila organizirana u restoranu Adriatic na splitskom Sustipanu stigli su i poznati splitski glazbenici, prijatelji slavnog para među kojima je i Joško Čagalj Jole (51) koji je došao u pratnji supruge Ane. Doznaje se i da su pozivnice stigle na adrese čak 200-tinjak uzvanika. Među prvima u restoran je stigla elegantna Hana Huljić Grašo (32) u svijetloj haljini koja je u naručju držala Albu, a s njom u pratnji bila je i mama Vjekoslava koja je zablistala u dugoj tamnoplavoj kreaciji.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ponosan djed Tonči Huljić odjenuo je za ovu priliku sako i prsluk ružičaste boje koje je uskladio s kravatom, a sve to kombinirao je s crnim hlačama. Na slavlje su stigli i splitski modni dizajneri Marija Jurica Pirić, vlasnici modne kuće Arileo čiju je vjenčanicu nosila Hana na svom vjenčanju.

Ispred restorana snimljeni su i chef Tomaž Kavčić u pratnji supruge Flavije, Hanin brat Ivan Huljić, roditelji Petra Graše - majka Snježana i otac Zoran, Grašina sestra Buga Grašo Radošević i suprug Leon Radošević, Dino i Viktorija Rađa, glazbenik Milan Terze, Mia Dimšić u pratnji menadžera Damira Bačića... Nešto kasnije, kad je sala već bila dobro popunjena, u restoran je stigao i ponosan otac Petar Grašo. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prema pisanju Slobodne Dalmacije goste su zabavljali gitarist Bane Kljajić i još dva regionalna glazbenika, Rajko i Bane (R&B).

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, restoran Adriatic na Sustipanu bivši je restoran obitelji Grašo, a u njemu su baš na današnji datum, 19. veljače prošle godine, Petar i Hana u nešto užem krugu uzvanika proslavili i svoje vjenčanje

Slavni par isprve je krštenje htio organizirati na današnji datum s obzirom da im je oboje 19. veljače važan datum, no nakon što su se prošlog tjedna vratili sa skijanja, sve su odlučili prebaciti na 17. veljače, a piše se kako je razlog bila njihova želja za privatnošću na tom događaju. Naime, već se mjesecima zna kako je datum krstitke trebao biti 19. veljače.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon krštenja u petak sve su proslavili ručkom u splitskom restoranu Pimpinella. Podsjetimo, Hana je mezimicu Albu na svijet donijela 17. srpnja prošle godine, a malena je bila teška 3100 grama i dužine 50 centimetara. Svoju ljubav su Hana i Petar u tajnosti držali do listopada 2021. godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se i preselila kod Petra. 

1/8

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski "Meghan i Harry". Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti - rekao nam je Grašo.

Vijest o dolasku prinove razveselila je baku i djeda Huljić i Tonči je rekao kako su stalno zazivali unuke. Želja im se sad i ostvarila.

Hana  i Petar svoje su sudbonosno da u crkvi svetog Dominika u Splitu. Mladenka je blistala u elegantnoj i glamuroznoj haljini modnog brenda Arileo, a Petar je odabrao klasično odijelo s leptir mašnom, dok je Hanina kuma Domenika Žuvela imala plavu kreaciju također s potpisom modnog brenda Arileo. U trenutku kada su izrekli da crkvom se prolomio veliki pljesak. Petar je  imao dva kuma na vjenčanju - prijatelje Dina Rađu i Tomaža Kavčiča.

- Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se - kazao je Petar prije dolaska prinove. 

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima, očekujemo od njih 12 bodova

Komentara 5

LU
lucio2
22:53 19.02.2023.

Dosadno, irelevantno, isprazno...

Avatar Carbonado
Carbonado
22:00 19.02.2023.

5 dana nakon vjenčanja izbio je rat u Ukrajini. Strah me pomisliti što se događa slijedeći petak!!!

JA
janica79
08:11 20.02.2023.

Bolje Rajko i Bane nego da su bili Raspudić i Bauk! Bar znamo tko su!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije