Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o uljepšavanju

Hana napokon priznala koliko je mililitara filera stavila u usne

Foto: Instagram
1/7
30.05.2019.
u 17:10

Hana Rodić u odgovorima obožavateljima na Instagramu priznala je i kako više nema ekstenzije te tko je zaslužan za njenu fit liniju.

Bivša natjecateljica showa "Gospodin Savršeni" Hana Rodić ne skriva kako je povećale usne te da uskoro ide na estetsku operaciju grudi.

O  svemu tome detaljno svoje obožavatelje obavještava na svom YouTube kanalu i Instagram profilu. Pružila je priliku obožavateljima da je pitaju štogod ih zanima. Otkrila im je da više nema ekstenzije te da ih je skinula prije devet mjeseci.

 

 

Obožavatelji su joj postavili i pitanje kako je moguće da ima tako čisto lice a stalno koristi tešku šminku. Na to je Hana samo odgovorila da su to bapske priče da se od teške šminke ima nečisto lice.  Priznala je obožavateljima i da je u usnice stavila 2 ml dermalnog filera na bazi hijalurona.

Zanimljiv je bio odgovor na pitanje koja je tajna njene savršene linije. Hana je odgovorila da je njena tajna - Goran Jurenec, njen dečko kojeg smo u showu gledali kao Gospodina Savršenog. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:41 31.05.2019.

Kokodak, kokodak, koookooodaaakk, kokokokokodaaak !!!!!

Avatar Asterix
Asterix
20:17 30.05.2019.

Ovo je članak za Pulitzera.

BU
busbus59
18:27 30.05.2019.

Bljuuuuuuuuv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije